LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrellis enorma besvikelse efter renoveringen av lyxvillan

17 jan, 2024 
Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen har renoverat sin nya villa i Spanien sedan de köpte den för strax över ett år sedan.
Nu har de drabbats av ett bakslag som får artisten att se rött.
”Besvikelsen är total”, skriver hon på sin blogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”Brand logo
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”

Charlotte Perrelli, 49, och hennes make Anders Jensen, 47, lever onekligen ett liv i lyx. De äger flera fastigheter runtom i världen och bor just nu i en enorm villa i Marbella. Charlotte reser dock titt som tätt till Sverige på grund av sin artistkarriär, som fortfarande går som på räls efter alla år i rampljuset!

Men allt är inte guld och gröna skogar för makarnas del. 2022 köpte de ett nytt, mycket större, hus i Spanien och sedan dess har de försökt få den gamla villan såld – utan framgång.

Därför har Anders Jensen och Charlotte Perrelli två hus i Marbella

Anders och Charlotte trodde att allting var klappat och klart förra året när de hade en köpare på g. Men plötsligt drog de sig ur affären.

Annons

”Han betalade handpenning och skötte sina åtaganden men när vi sedan skulle ha ”closing” så hade deras ekonomiska förutsättningar förändrats och de hade inte längre möjlighet att slutföra köpet. Därav är huset återigen till salu”, förklarade Anders för Hänt då.

Villan ligger ute till försäljning för en summa som motsvarar ungefär 78 miljoner kronor. Nu står de alltså med två lyxvillor som tickar pengar, men Anders och Charlotte verkar ta det hela med ro.

Charlotte Perrellis ilska – bakslag med nya huset: ”Besvikelsen är total”

Något Charlotte Perrelli inte är lika lugn kring är att få en musikstudio på plats i det nya huset. Makarna har alltså renoverat den nya villan en hel del sedan de flyttade in och planen var att studion skulle stå färdig lagom till jul. På sin blogg berättar Charlotte att så inte är fallet.

Annons

”Besvikelsen är total. Har väntat sedan i oktober på att studion skulle färdigställas och hoppas på att till jul är den klar. Men neeej”, skriver hon och fortsätter:

”Idag skulle äntligen dörrar, alla fönster sättas in… vad händer? De har måttat fel? Orkar inte!!!! Suck… nu står glasen på en vägg och jag har ingen aning när arbetet fortsätter. Trött”.

Nu kan de inte tapetsera och färdigställa rummet enligt planen och arbetet skjuts alltså fram. I nuläget verkar det som att studion istället är klar till sommaren.

”Så irriterad. Hade väntat mig att denna skulle kunna användas för att färdigställa några sångpålägg nu i mars men det lär knappast funka...”, skriver Charlotte Perrelli.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Viaplay

Annons