LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli och Anders Jensens kalldusch – står med två lyxvillor

24 okt, 2023 
Angelica Hedlund
Linn Seipel
ANDERS JENSEN, CHARLOTTE PERRELLI
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har tagit sitt pick och pack och flyttat till Spanien där de äger TVÅ lyxvillor.
Nu berättar Anders om det ekonomiska bakslaget.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

Det är nästan två månader sedan som Charlotte Perrelli och Anders Jensen meddelade att de flyttar till Spanien på heltid.

Trots att flytten är permanent så kommer Anders att fördela sin tid mellan Sverige och Spanien. Hans dotter Izabella, som han har från en tidigare relation, kommer nämligen fortsätta bo i Sverige.

Det är ingen hemlighet att Charlotte Perrelli och Anders Jensen har det bra ställt. De äger en drömvilla i Djursholm, en lyxig fjällstuga i Åre och numera två lyxvillor i Marbella, Spanien!

Anders Jensen om ekonomiska bakslaget – huset till försäljning igen

Men varför har paret egentligen två lyxvillor på spanska solkusten? Det hela beror på att försäljningen av deras gamla hus aldrig gick igenom.

Annons

Nu ligger huset återigen ute till försäljning – för en summa som motsvarar ungefär 78 miljoner kronor.

”Vi hade en köpare som var väldigt tidig med att skriva kontrakt och ville ha huset. Han betalade handpenning och skötte sina åtaganden men när vi sedan skulle ha ”closing” så hade deras ekonomiska förutsättningar förändrats och de hade inte längre möjlighet att slutföra köpet. Därav är huset återigen till salu.”, förklarar Anders för Hänt.

Anders menar att det inte är ett jättestort problem att sitta på två hus, faktum är att det snarare gör saker och ting lättare.

”Det är inte jättejobbigt. Vi har ju flyttat och bor inte längre i huset så av det skälet är det ju lättare med visningar nu.”, skriver Anders till Hänt och tillägger:

”Huset har precis lagts ut igen så vi får se hur det går. Jag vet inte hur sentimentet är just nu för den här typen av försäljningar.”

Därför flyttade Charlotte Perrelli och Anders Jensen till Spanien

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har med andra ord haft hus i Marbella länge och det var kanske bara en tidsfråga när den permanenta flytten skulle ske. Charlotte har tidigare berättat om beslutet att flytta ner på heltid.

Annons

”Ett beslut som vuxit fram sedan länge. Vi har längtat efter att få känna på en ny vardag. Vi vill lära oss ett nytt språk och har bestämt oss för att flytta till Spanien. De små barnen har börjat en brittisk skola och pluggar Spanska varje dag. Engelska har de bägge två sedan tidigare men nu får de sätta tänderna i ett nytt språk.”, skrev Charlotte i ett inlägg på Instagram.

Något som dock skiljer sig från tidigare är att de inte kommer visa upp det nya hemmet i samma utsträckning som tidigare.

”Har bestämt oss för att inte visa så mycket från vårt nya hus då det förra var otroligt exponerat i alla tidningar eftersom det var ”lätt” att få bilder då det låg ute till försäljning när vi köpte det. Detta är ju vårt och byggt av oss vilket är annorlunda.”, skrev Charlotte på sin blogg.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, Hänt

Annons