ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli och Anders Jensen flyttar till Spanien med familjen

04 sep, 2023 
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har bestämt sig för att flytta till Spanien.
Nu berättar Anders Jensen om beslutet.
”Jag kommer att fördela min tid mellan Sverige och Spanien eftersom Izabella fortfarande går i skolan här”, skriver han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"Brand logo
Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har ett nytt hus i Spanien som de ofta besöker.

Nu meddelar makarna att familjen flyttar dit på heltid – ett beslut som vuxit fram.

För Hänt berättar Anders Jensen att han kommer fördela sin tid mellan Sverige och Spanien. Hans dotter Izabella, sedan en tidigare relation, kommer fortsätta bo i Sverige.

”Det känns roligt. Jag kommer att fördela min tid mellan Sverige och Spanien eftersom Izabella fortfarande går i skolan här. Jag och hennes mamma har dock ett väldigt bra samarbete så det kommer fungera utmärkt. Vi kommer att behålla villan eftersom vi bor där när vi hemma.”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

Därför flyttar familjen till Spanien: ”Vi har längtat”

På Instagram skriver Charlotte Perrelli att de längtat efter att få känna på en ny vardag – en av orsakerna bakom flytten.

Annons

”Ett beslut som vuxit fram sedan länge. Vi har längtat efter att få känna på en ny vardag. Vi vill lära oss ett nytt språk och har bestämt oss för att flytta till Spanien.”

Hon fortsätter:

”De små barnen har börjat en brittisk skola och pluggar Spanska varje dag. Engelska har de bägge två sedan tidigare men nu får de sätta tänderna i ett nytt språk.”

Anders Jensen betonar att alla barnen ser fram emot flytten och att hans dotter Izabella kommer flyga ner till Spanien ofta.

”Alla barnen ser fram emot det väldigt mycket och har velat detta en längre tid. Nu tyckte vi att Tajmingen var rätt. Izabella kommer även hon att flyga ner till Spanien ofta.”, skriver han till Hänt.

Perrelli: ”Innebär inte att jag på något sätt kommer sluta arbeta”

Charlotte poängterar att hon kommer läsa spanska och inte sluta arbeta, till hösten släpper hon nämligen ny musik.

”Jag har också spanska på mitt schema varje dag och det känns otroligt roligt! Detta innebär inte att jag på något sätt kommer sluta arbeta. Jag gör det bara mer komprimerat när jag är hemma. Släpper ny musik under hela hösten och till våren kommer albumet.”

FOTO: TT

Annons