ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Jensens lycka med dottern Izabella – bilden visar: ”Felfri debut”

19 aug, 2023 
Jensen
Anders Jensen är stolt som en tupp över sin dotter Izabellas framgång.
Nu berättar han om den stora händelsen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte PerrelliBrand logo
Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte Perrelli

Suzanne Sjögren och Anders Jensen har tillsammans dottern Izabella, 15 år gammal.

Suzanne har tidigare berättat för Hänt om sin starka relation till Izabella och hur det känns att dottern blivit tonåring och äldre.

Programledare Suzanne Sjögren.
Programledare Suzanne Sjögren. Foto: Fredrik Sandberg / TT

– Hon började högstadiet igår, jag släppte av henne vid denna enorma skola. Och att släppa av och se henne gå iväg till skolan, alltså jag bröt ihop i bilen efteråt. Jag grät. Jag bara kände att jag inte är redo för det här, att hon ska kliva in i tonåren och bli så stor, sa Suzanne till Hänt och fortsatte:

Annons

– Men vi ju har en fantastisk relation, det har vi i grunden men hästarna gör ännu mer att vi hänger. Jag missar ju inte en minut av hennes ridning, iväg på tävlingar och så. Jag tror att hon kommer steppa upp ännu mer till nästa år, hon har väldigt högt uppsatta mål med sin ridning.

Anders Jensens ord om dotterns framgång

Nu är det pappa Anders som uttalar sig om sin guldklimp Izabella. Hon har nämligen gjort stora framsteg inom ridsport. Till en Instagram-bild skriver han:

”Izabella in action. Felfri debut på nya hästen”.

”Superstolt som alltid”

När Hänt kontaktar Anders så utvecklar han hur mallig han är över dotterns prestation.

Annons

”Jag är superstolt som alltid när hon tävlar. Vad jag framförallt gillade var att hon red felfritt på den nya tävlingshästen. Det tar ju alltid ett tag att lära känna varandra och jag tycker att de såg väldigt fina ut tillsammans”, skriver han i ett meddelande.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen. Foto: Christine Olsson / TT

Han fortsätter:

”Den nya hästen är ett ytterligare steg upp och är mer avancerad än hennes tidigare häst. Förhoppningsvis kommer hon att kunna ta ytterligare steg på den här och hoppa på ännu högre nivå.”

Annons