LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Evelina i polisdrama – nu berättar hon: ”Irriterad och arg”

18 aug, 2023 
EVELINA, BACKIS
Bonde-paret Backis och Evelina har varit ute på en härlig sommar-resa.
Men däremot verkar det inte bara ha funnits härliga stunder.
Nu berättar Evelina om händelsen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Evelina och Backis lycka över relationen till familjenBrand logo
Evelina och Backis lycka över relationen till familjen

Kärleken sprudlar mellan Mikael "Backis" Backstulid och Evelina. För ett år sedan förlovade de sig och nu har de tillbringat sin andra sommar ihop. De verkar ha haft en riktig toppen-sommar och nu senast var de ute på roadtrip tillsammans med två vänner.

Det här skriver Evelina om på Instagram:

”Tack gänget för en fantastisk vecka! Många timmar i bil, mycket skratt, mycket gåshud och många fina ekipage! Wow”.

Bonde-Evelina om polisdramat – nu berättar hon

Men hennes inlägg slutar inte där. Hon har nämligen något annat viktigt att ta upp och det hela ledde fram till att polisen blev inblandad.

”MEN! Jag blir så ledsen, besviken, irriterad och arg över att vissa individer, anser sig ha rätten att tafsa på andra.”, börjar Evelina sin text.

Annons

Hon menar att året är 2023 och att alla borde kunna stå upp för sina åsikter och handlingar.

”Personen i fråga passerade mig och mina vänner på dansgolvet och tog ett ordentligt tag om stjärten och passerade som om inget hänt. När personen blev utpekad och ifrågasatt blev "försvaret, bortförklaringen" att denne först tillhört vårt sällskap och sedan att denne skulle ha "kommit emot/gått in i" min vän på dansgolvet.”, skriver Evelina och fortsätter:

”Det blev ett tråkigt slut på kvällen med polisanmälan och förhör. (Personal tog väl hand om detta, mkt proffisionellt) I förhoppning om att denne tagit emot budskapet om sitt olämpliga och felaktiga beteende som resulterade i att bandet klipptes (= du är inte välkommen hit) inte skulle besvära någon mer under wc.”

Bonde-Evelina sätter ner foten – person anmäld för sexuella trakasserier

Precis när Evelina trodde att problemet var löst dök personen upp igen nästa dag.

Annons

”Dagen efter ser jag något i periferi som avviker från hästar och trevligheter. Personen hade kommit in, utan band/biljett, på området igen EFTER att ha blivit avvisad och anmäld för sexuella trakasserier. Vart är personens samvete?”

Det kom att krävas tre tillsägelser innan personen valde att ge upp, något som Evelina tycker är helt sjukt. Hon förklarar att vännen mår bra idag, men osäkerheten och ovissheten om han skulle dyka upp igen var väldigt påtaglig.

”Jag blir så tom över att man inte har bättre koll på vad som är okej och inte, rätt och fel. Att man inte kan inse själv vad som inte är rätt i sitt egna beteende. Ingen skam, samvete? Nu blev personen tillsagd och avvisad. Jag tänker på alla som utsätts för händelser och inte vågar säga ifrån, höja sin röst. Varför är det fel att säga till någon i ett sammanhang?”, avslutar Evelina och får mycket stöd av sina följare för att hon vågar sätta ner foten.

FOTO: Hänt, TV4

Annons