LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Suzanne Sjögrens sorg – efter Anders och Charlottes beslut för dottern

09 apr, 2023 
SUZANNE SJÖGREN, ANDERS JENSEN
Suzanne Sjögren och Anders Jensen har dottern Izabella tillsammans. Nu berättar Suzanne om den tunga sorgen på dotterns 15-årsdag.
”Aldrig känt mig så skör som idag...”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis besked efter knölen i bröstetBrand logo
Charlotte Perrellis besked efter knölen i bröstet

Suzanne Sjögren är en av svenska folkets mest omtyckta programledare när det kommer till sport och hon bevakar bland annat Världsmästerskapet i handboll. Suzanne har två barn och ett bonusbarn. Ett av barnen, Izabella, 15, har hon med ex-maken Anders Jensen som numera är gift med Charlotte Perrelli.

Dottern Izabella bor både hos sin mamma Suzanne och sin pappa Anders. I skrivande stund är hon på en resa till Maldiverna med sin pappa och bonussyskonen som Anders fått med Charlotte Perrelli.

Suzanne Sjögren om relationen till dottern

Suzanne har tidigare berättat för Hänt om sin starka relation till Izabella och att det blir väldigt känslosamt när Izabella växer upp och tar nya steg i livet.

– Hon började högstadiet igår, jag släppte av henne vid denna enorma skola. Och att släppa av och se henne gå iväg till skolan, alltså jag bröt ihop i bilen efteråt. Jag grät. Jag bara kände att jag inte är redo för det här, att hon ska kliva in i tonåren och bli så stor, sa Suzanne till Hänt och fortsatte:

Annons

– Men vi ju har en fantastisk relation, det har vi i grunden men hästarna gör ännu mer att vi hänger. Jag missar ju inte en minut av hennes ridning, iväg på tävlingar och så. Jag tror att hon kommer steppa upp ännu mer till nästa år, hon har väldigt högt uppsatta mål med sin ridning.

Suzanne Sjögrens sorg – efter Anders Jensens beslut med Izabella

Nu har det återigen hänt att Suzanne blivit rörd till tårar. Dagen till ära så fyller Izabella nämligen hela 15 år och eftersom hon är i Maldiverna med sin pappa så lyser hon med sin frånvaro hemma hos Suzanne.

”Idag fyller den här fantastiska tjejen 15 år. Hon firar sin stora dag på Maldiverna med sin pappa och jag har nog aldrig känt mig så skör som idag…”, skriver Suzanne i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

”Izabella är den mest generösa, snälla och omtänksamma tjej som ni kan tänka er och vi är många som älskar henne djupt. Grattis min fina unge, jag saknar dig så det är inte klokt.”

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, Håkan Bengtsson/TT

Annons