LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli visar upp nya lyxhuset i Marbella – se bilderna här

20 okt, 2023 
CHARLOTTE PERRELLI, ANDERS JENSEN
Charlotte Perrelli och hennes familj har nyligen flyttat in i en ny lyxvilla i Marbella.
Nu visar hon upp den enorma lyxvillan!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”Brand logo
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”

Det är nästan två månader sedan som Charlotte Perrelli och Anders Jensen meddelade att de flyttar till Spanien på heltid.

Trots att flytten är permanent så kommer Anders att fördela sin tid mellan Sverige och Spanien. Hans dotter Izabella, sedan en tidigare relation, kommer nämligen fortsätta bo i Sverige.

”Det känns roligt. Jag kommer att fördela min tid mellan Sverige och Spanien eftersom Izabella fortfarande går i skolan här. Jag och hennes mamma har dock ett väldigt bra samarbete så det kommer fungera utmärkt. Vi kommer att behålla villan eftersom vi bor där när vi hemma.”, skrev han i ett meddelande till Hänt.

Charlotte Perrellis nya beslut om lyxvillan

Lyxvillan, som familjen nu har flyttat in i, ligger på spanska solkusten, Marbella. De köpte huset för ungefär ett år sedan och i somras var det klart för att flytta in, efter att de hade gjort en ganska omfattande renovering.

Annons

Innan de köpte lyxvillan hade de ett annat hus i Marbella, som fick väldigt mycket uppmärksamhet. Därmed har Charlotte tagit ett nytt beslut när det gäller det nya huset.

bloggen berättar hon hur hon tänker nu framöver:

”Har bestämt oss för att inte visa så mycket från vårt nya hus då det förra var otroligt exponerat i alla tidningar eftersom det var ”lätt” att få bilder då det låg ute till försäljning när vi köpte det.”, skriver hon och fortsätter:

”Detta är ju vårt och byggt av oss vilket är annorlunda.”

Charlotte Perrelli visar upp enorma lyxvillan

Charlotte vet att många gärna vill se hur det ser ut och hon kan sträcka sig till den gränsen att hon kan visa upp delar av inredningen.

”Vet att många är nyfikna och tycker det är roligt med både hus och inredning men det finns oxå en annan sida av myntet och det är den klicken som tycker allt blir skrävligt. Men för er som älskar inredning så ska ni få några små detaljer som jag gillar.”

Hänt har sökt Anders Jensen.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, Instagram

Annons