ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Charlotte Perrelli har köpt nytt semesterhus – nu bekräftar maken Anders

30 dec, 2022 
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har sålt sin lyxvilla i Marbella.
Nu kan Anders avslöja parets planer framöver – de har nämligen lagt vantarna på ett nytt hus.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"Brand logo
Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 48, och maken Anders Jensen, 45, har nyligen sålt sin sensationella villa i Marbella, Spanien. På hennes blogg har har hon generöst delat med sig av bilder på det enorma huset som omges av en stor pool och fantastisk utsikt.

Det var häromåret som paret slog till och köpte semesterhuset för drygt 50 miljoner kronor – och de har inte gjort en dålig affär. Slutpriset landade nämligen på 6,4 miljoner euro, vilket motsvarar strax över 69 miljoner svenska kronor.

Nu kan Anders avslöja för Hänt att paret redan slagit till på ett nytt boende i närområdet – och sanningen är den att de haft det nya huset i sina ägor i nästan ett år redan.

Vi köpte ett nytt hus redan i februari. Vi flyttar in i sommar och vi ser fram emot det. Huset ligger inte alltför långt ifrån vårt nuvarande hus.” skriver Anders i ett meddelande till Hänt.

Då flyttar paret in i det nya huset – Anders avslöjar

Men familjen kan njuta av sitt sålda semesterhus i Marbella i ett par månader till – sanningen är den att de befinner sig där i skrivande stund för att även få tillbringa en del av julen där.

Annons

Nu äntligen är vi i vårt andra paradis och fortsätter vårt julfirande! Det är sååå mysigt. Som vi njuter av lite sol. Hade inte väntat mig denna värmen i december.” berättar Charlotte på sin blogg.

Anders berättar för Hänt att de ska lämna över nycklarna till de nya lyckliga ägarna av huset den 28:e februari.

Vi lämnar huset den 28:e februari

Men exakt vad det är för villa de lagt vantarna på nu är ännu oklart – vi väntar med spänning över att få ta del av de nya bilderna.

Därför sålde Charlotte och Anders lyxvillan: ”Familjen växer

Anledningen till att de valt att sälja det enorma huset för att köpa ett nytt i närområdet har paret valt att spara på detaljerna kring. Men i ett sms till Expressen tidigare i år kunde hon avslöja att familjen växer och att behoven ser annorlunda ut.

”Det stämmer. Familjen växer och behoven ser annorlunda ut”, skriver hon i ett sms till tidningen.

Charlotte och Anders har två gemensamma barn; Alvin, 4, och Adrian, 9. Och Charlotte har dessutom barnen Angelo, 18, och Alessio, 17, sedan ett tidigare äktenskap och Anders har en dotter från en tidigare relation. En minst sagt stor familj! Kanske har äldsta sonen Angelo träffat någon? Eller ska familjen skaffa ett husdjur? Det får framtiden visa!

Man kan ju anta att familjen nu slagit till på ett ännu större hus – men än så länge är det bara spekulationer. Tiden får helt enkelt utvisa vad nästa gigantiska investering kan ha varit.

FOTO: TT

Annons