LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrelli lämnar Spanien – därför återvänder hon till Sverige

23 nov, 2023 
Charlotte-Anders
Charlotte Perrelli bor numera i Spanien med sig familj.
Men nu avslöjar hon att hon lämnar solkusten och kommer tillbaka till Sverige.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte PerrelliBrand logo
Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte Perrelli

För cirka två månader sedan meddelade Charlotte Perrelli och Anders Jensen att de flyttar till Spanien på heltid. Sönerna började i skola i Spanien och familjen bosatte sig i sin nya lyxvilla i La Zalageta..

Charlotte Perrelli lämnar Spanien – plötsliga beslutet efter flytten

Sedan dess har Charlotte visat upp lyckan från solparadiset på sociala medier. Men nu står det klart att Charlotte lämnar Spanien och kommer tillbringa allt mer tid i Sverige igen. I ett nytt inlägg på Charlottes blogg berättar hon om anledningen bakom beslutet.

”Dags att lämna värmen … december betyder julkonserter och så har det sett ut för mig i många år. Jag åker hem och gör flera olika konserter i olika sammanhang”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Först ut är Ikea i Älmhult där jag giggar på fredag:)) ska bli kul. Med på tåget är Linda Bengtzing och Peter Johansson.”

Om familjen hänger med återstår att se men kanske är det så att de fortsätter sin vardag i Spanien medan Charlotte flänger fram och tillbaka under kommande månad.

Tuffa bakslaget för Charlotte Perrelli och Anders Jensen – köparen drog sig ur

Charlotte och Anders äger just nu två lyxvillor i Spanien, en som de bor i och även en i Marbella. Tanken var att sälja huset i Marbella för ett tag sedan, men försäljningen har inte riktigt gått som planerat. Paret hade tidigare en köpare som plötsligt drog sig ur, vilket gjorde att försäljningen avbröts.

– Vi hade sålt villan. Den belgiska familjen som köpte den hade ett företag som de höll på att sälja, men försäljningen gick i stöpet. Nu är villan ute till försäljning igen. Det är inte så att vi står och faller och inte får ihop det på grund av det här, men det är ändå tråkigt, har Charlotte tidigare förklarat för tidningen Amelia.

FOTO: TT

Annons