LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Casper Janebrink visar upp lyxiga detaljen i hemmet – unika bilderna inifrån

08 jul, 2023 
Frida Eklöf
Casper Janebrink
Arvingarna-profilen Casper Janebrink lever ett hektiskt liv.
Men hemmet är en trygg punkt att landa i för honom.
Nu visar han upp den nya detaljen i huset.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”Brand logo
Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”

Det var på alla hjärtans dag 2022 som Casper Janebrink, 53, kom med beskedet att han och ex-frun Helena Janebrink, 45, valt att gå skilda vägar efter 20 år tillsammans.

Kort därefter sålde ex-makarna sin gemensamma villa utanför Göteborg och Casper köpte ett nytt hus.

Casper Janebrink visar upp nya detaljen i huset

Efter uppbrottet från Helena kunde Arvingarna-profilen bekräfta att han var nykär i flickvännen Therese Andersson, 35, som han har sonen Hugo med.

Huset i Lerum utanför Göteborg är 153 kvadratmeter stort och har en tomt på otroliga 883 kvadratmeter. Det finns med andra ord gott om plats i huset för hela familjen.

Nu har även Casper sett till att bygga ett musikrum placerat i husets källare. I musikrummet kan han med andra ord sitta i lugn och ro med sin och Arvingarnas musik.

Det är i ett inlägg på Instagram som Casper nu visar upp de nya detaljerna i hans musikrum. Han har nämligen satt upp akustikpanel i rummet vilket gjort att akustiken i musikrummet blivit betydligt bättre men även bidragit till att det är en varmare känsla i rummet.

Och vilket lyft det gjorde för musikrummet!

Casper Janebrinks lycka över hemmet: ”Fridfull plats”

Att hitta ett nytt hem kan vara svårt, då det finns många saker som man vill ska klaffa. Och för Casper skulle det nya hemmet kännas som en fridfull plats där man kan komma hem och landa.

– Att man ska kunna komma hem och landa, umgås med barnen och få lugn och ro. Det njuter jag mest av, att kunna gå ut på altanen och sätta mig ner. Bara vara för mig själv en dag och lugna ner sig efter att man varit ute och träffat mycket människor. Då är det skönt att komma hem och ha en fridfull plats, en egen zoon där det inte springer en massa folk., har Casper tidigare sagt till Hänt.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons