TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Första bilderna inifrån Casper Janebrinks nya hus – visar upp lyxköpet

27 jun, 2022 
Casper Janebrink.
Casper Janebrink är nyskild, nykär och bor i ett nytt hus.
Det är helt enkelt mycket som pågår i artistens liv just nu.
Se första bilderna inifrån nya lyan här!
Annons
Casper Janebrinks lycka efter resan över AtlantenBrand logo
Casper Janebrinks lycka efter resan över Atlanten

Efter 20 år tillsammans gick ex-makarna Casper Janebrink, 52, och Helena Janebrink, 44, skilda vägar. Enligt Casper själv skildes han och Helena som vänner:

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans”, skrev han på Instagram i samband med skilsmässobeskedet på alla hjärtans dag 2022. Han fortsatte:

”Därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet.”

Helena Janebrinks ord om boendesituationen – efter skilsmässan från Casper

En dryg månad efter skilsmässobeskedet berättade Helena öppenhjärtligt om sina känslor kring separationen i en intervju med Hänt.

– Nu ska Casper och jag skiljas och det känns som en befrielse! Jag mår superfint, jag har massor av roliga saker att se fram emot, sade hon då.

Annons

Vid tiden för intervjun bodde Helena och Casper fortfarande ihop i ett arkitektritat hus i Floda, Göteborg. Helena berättade då för Hänt att hon längtade efter att få flytta från exet till något eget.

– Hur det känns att bo med sitt ex? Underbart! Nej, men det är bara att bita ihop. Det har jag gjort länge nu. Jag vet hur man gör, berättar Helena.

– Att bo ute på vischan har aldrig varit min grej. Jag vill ha ”hålligång”, jag älskar centrum. Jag är en levnadsglad tjej, så snart flyttar jag till en toppmodern lägenhet i Göteborg! Det är en fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan. Så snart slipper jag mitt ex. Äntligen, sade hon då.

Casper Janebrinks nya hus – nu visar han upp lyxköpet


Sedan intervjun med Helena har ex-parets gemensamma villa sålts. Slutpriset landade på 9,5 miljoner kronor. Helena har flyttat till den fantastiska trean i centrum och Casper har köpt ett nytt hus.

– Nu har jag skaffat nytt boende har jag gjort. Det känns bra, berättade Casper för Hänt nyligen.

Annons

Nu visar han även upp ett riktigt lyxköp till det nya huset; en stor ny kontinentalsäng.

I en video på Instagram story, som verkar vara ett annonssamarbete, visar han upp den nya möbeln som fått inta sin plats i sovrummet. Han ger även följarna en första liten skymt inifrån det nya boendet.

Se bilderna här:

Den stora lyxiga sängen har en pampig gavel som går ton i ton med sovrummets mörkgröna väggar.
Den stora lyxiga sängen har en pampig gavel som går ton i ton med sovrummets mörkgröna väggar. Så snyggt och vilsamt!
På golvet i Caspers sovrum ligger en mysig vit matta med kort lugg.
På golvet i Caspers sovrum ligger en mysig vit matta med kort lugg.

FOTO: TT

Annons