Anders Bagges svar på barnfrågan – efter lyckan med gudsönerna

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge
Exklusivt

Anders Bagge och hustrun Johanna Lind Bagge försökte länge skaffa gemensamma barn.
I en intervju med Hänt berättar nu Anders om den ofrivilliga barnlösheten och tacksamheten över att få vara gudfar till två små flickor.
– Jag har skaffat massa olika barn som är nästan mina barn, säger han.
0:52

Efter reklamen: Anders Bagges förtvivlan efter Idol-tittarnas kommentarer: "vill alla väl"

(0:52)

Slå på ljud

Anders Bagge, 54, och Johanna Lind Bagge, 50, längtade länge efter att få barn ihop. Johanna har sedan en tidigare relation med exet Djon Claussen, 68, sonen Daniel, 22, medan Anders är ofrivilligt barnlös.

Makarna har vid flertal tillfällen pratat öppet om sin kamp kring att skaffa barn. I serien Cirkus Bagge bröt paret tystnaden kring sitt kämpande och sa då att de hade försökt i flera år. De tänkte tillslut söka hjälp utomlands men i december 2019 bekräftade paret att det inte blir några barn. Johanna förklarade då att hon och Anders passerat åldersgränsen för att söka hjälp i Danmark.

Stora lyckan över att få vara gudfar

Men detta stoppar inte makarna Bagge ifrån att ha många barn omkring sig i sitt liv. I en intervju med Hänt berättar nu Anders om lyckan över att vara gudfar.

– Jag har två stycken gudbarn som jag träffar ganska mycket. De, min älskade vän är så häftiga. Alina och Esther, de är så söta. Så söta att man håller på att dö och de är så roliga, säger Anders och fortsätter:

– Man vill träffa dem mycket mer än vad man hinner. Det är så häftigt på något sätt att varje gång man kommer så blir de så glada. De tycker ju om en bara för att man är, de vet egentligen ingenting om en mer än att de tycker om en. Och det är det härliga, man är den gamla farbrorn där.

Nanne Grönwalls tunga sjukdomskamp: ”Tufft att andas”

Se klippet här!

Anders Bagges nya erkännande om barnlängtan: ”Hade varit min dröm”

Att få just titeln som gudfar är något som har betytt otroligt mycket för Anders som själv velat ha egna barn.

– Det är så stort att jag håller på att dö. Jag har också en liten tjej som heter Felicia som jag däremot inte är gudfar till men hon är några bekantas dotter som också är en sån här härlig tjej. Det är så härligt för mig att få följa dessa i och med att jag inte kan få barn själv så har jag skaffat massa olika barn som är nästan mina barn. Det är så roligt att alla är i olika åldrar. Jag ska alltid vara där. Det är ett ansvar att vara gudfar, säger han.

Trots att Anders stora dröm inte kommer att gå i uppfyllelse ser han positivt på att livet blev som det blev.

– Det hade varit min dröm men nu blev det inte så. Då hade mitt liv sett annorlunda ut också, men jag är så jävla glad ändå. Jag får ge kärlek till många istället, säger Anders.

Foto: TT

SENASTE NYTT!