Anders Bagge och hustrun Johanna bekräftar: ”Blir inga barn”

Anders och Johanna Bagge.

Anders Bagge och hustrun Johanna Lind Bagge drömde om barn ihop.
Men nu bekräftar paret att det lagt planerna på is.
– Det känns sorgset, säger Anders Bagge till Aftonbladet.

Juryns framtidsbesked – så länge till jobbar de
Slå på ljud

Johanna Lind Bagge, 48, och Anders Bagge, 51, kände varandra i över 16 år innan de till slut blev upp över öronen förälskade i varandra och ett par. Tillsammans har de gjort mycket, bland annat har de haft den egna realityserien Cirkus Bagge, där tittarna fick ta del av deras vardag.

I serien bröt paret tystnaden om att de försökte skaffa barn tillsammans under en längre tid. Bland annat har de talat öppet om sina planer på att söka hjälp utomlands. De har även berättat om gravidkampen för Aftonbladet för ett år sedan.

– Anders spermier är lite jazziga, lite svajiga helt enkelt. De behöver lite hjälp på traven, förklarade Johanna Lind Bagge då till Aftonbladet.

Stoppar barnplanerna

Under helgens avsnitt av Carolas Advent på TV3 berättade Anders Bagge på nytt om sina känslor över att leva utan barn. I programmet pratade Anders med Carola Häggkvist och Charlotte Perrelli om julen och livet – och då förklarade han att djuren har varit hans hjärtebarn. Bland annat i och med den barnlöshet han har, förklarade han.

– Det finns väl ingenting jag hellre hade önskat än att ha haft egna barn, men nu är jag 52 snart och nu får det bli djur resten av mitt liv, sa Anders Bagge i programmet.

Och nu bekräftar Anders och Johanna för Aftonbladet att det inte blir några barn för deras del.

– Det blir inga barn, säger Anders Bagge till tidningen.

Johanna förklarar att hon och Anders passerat åldersgränsen för att söka hjälp i Danmark. De har även varit i kontakt med en klinik i Malmö som ska vara ”kända för fantastiska resultat”, men där äggdonationer krävs. Johanna berättar att de varit på föreläsningar där, men att det att det slutligen blev en till hund istället.

Blivit stolta gudföräldrar

Paret berättar för Aftonbladet att det är tråkigt, men att de glädjs åt att ha blivit gudföräldrar till en liten tjej.

– Det känns sorgset, men vi har blivit gudföräldrar till den här lilla tjejen Alina som är dotter till en god vän till oss. Jag fyller 52 år i januari och det finns väl en mening med det här också. Jag tror att jag kommer att njuta av att vara en väldigt fin hundjesus istället och sedan försöka ge Alina så mycket jag kan, säger Anders Bagge.

Trots att makarna har accepterat att det inte blir några barn så lever de ändå på hoppet.

– Med det sagt så skyddar vi oss inte så blir det så blir det, men vi jagar inte på. Vi har ju våra hundar och vi älskar dem! Hundarna är ju våra barn, så är det.

FOTO: TT/Carolina Byrmo, TT/Nora Lorek

FRÅN FÖRSTASIDAN