Casper Janebrinks tvivel efter kvällen med Lotta Engberg i Bingolotto

Casper Janebrink och Lotta Engberg

FOTO: TT

Casper Janebrink och Lotta Engberg syntes nyligen leda Bingolotto ihop.
Nu talar Casper ut om sin tveksamhet efter kvällen ihop med dansbandsdrottningen.

Casper Janebrink, 51, syns ofta i tv-rutan och främst är det tillsammans med resterande medlemmar i Arvingarna. Under nyårsafton lämnade han dock bandmedlemmarna hemma och testade på något helt nytt. Casper programledde nämligen Bingolottos stora nyårssändning.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Casper Janebrink om relationen till Lotta Engberg

Inför uppdraget berättade Casper i en intervju med Hänt om glädjen över att göra jobbet med just Lotta Engberg, 57.

– Det känns jättetryggt, hon har så bra erfarenhet av programmet. Hon har gjort det så många gånger och är jävligt duktig på det. Så det känns väldigt tryggt att ha med henne för hade man stått helt själv och gjort ett sådant stort program så vet jag inte ens om jag hade vågat, sa då Casper.

Han berättade även att han och Lotta träffats en hel del sedan tidigare då de mötts på olika scener och Lotta till och med sjungit med Arvingarna. Däremot var det främst jobbrelaterat som de sätts, duon umgås nämligen inte privat.

LÄS MER: Casper Janebrink om hustrun Helenas sjukdomskamp

Tveksamheten över insatsen

Året 2021 fick Lotta och Casper iallafall fira in tillsammans och det blev en kväll full av glädje. Däremot berättar nu Casper för Hänt att han inte riktigt vet vad han känner gällande den kvällen, då Casper känner prestationsångest.

”Jo men det gick väl hyggligt. Man är ju alltid självkritisk så det finns ju mycket man vill bli bättre på så klart”, skriver Casper i ett meddelande till Hänt.

Trots detta känner sig Casper sugen på att ta sig an programledarrollen fler gånger. Hur det blir med detta återstår att se, då Bingolottos produktchef tidigare uttalat sig om varför Casper i nuläget inte kommer att fortsätta synas i Bingolotto.

LÄS OCKSÅ: Leif Mannerströms starka avsked från Sveriges mästerkock

LÄS OCKSÅ: Lotta Lundgren bryter tystnaden om skilsmässan – orden om svåra tiden