Casper Janebrink om hustrun Helenas sjukdomskamp – tuffa tiden i relationen

Casper Janebrink

Foto: TT

Casper Janebrinks hustru Helena har genomgått en operation efter starka smärtor.
I en intervju med Hänt berättar Arvingarna-sångaren hur kampen påverkat relationen.
– Växer det fram en frustration, säger Casper.

Arvingarna-sångaren Casper Janebrink, 50, har varit gift med kärleken Helena Janebrink, 42, i hela 18 år. Tillsammans har de barnen Alice, 17, och Felix, 14.

Stora familjelyckan med Helena och barnen

Precis som för alla andra har det gångna året varit annorlunda för Casper. Inställda spelningar har inneburit med tid hemma med hustrun och barnen, något som han ser både för-och nackdelar med. I en intervju med Hänt berättar Casper hur kärlekslivet ser ut idag.

– Det är väl lite grann som med allt annat i livet, det går väl upp och ner. Just nu, i de här tiderna, så är man hemma mer med familjen och det är väl väldigt positivt men ibland blir det negativt också att vi går på varandra lite grann. Men då får man åka iväg och träna lite istället, säger Casper och fortsätter:

– Man får försöka hitta sina små pauser som man behöver ha för sig själv.

Något som Casper däremot kan se positivt på är hur sommaren kom att bli.

– Det har varit jätteskönt för så här ledig som jag har varit den här sommaren har jag aldrig varit tidigare. Så sommaren har varit fantastisk, det enda jag saknade var min båt. Hade man haft båt den här sommaren hade man äntligen kunnat använt den ordentligt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Som tur är har Caspers pappa däremot en båt som Casper och familjen kunde tillbringa soliga sommardagar på.

LÄS MER: Så ser Casper Janebrinks dotter Alice ut idag

Casper Janebrink om Helenas sjukdomskamp

Det har däremot inte bara varit härliga båt-stunder med hustrun som speglat det senaste året. Casper talar nu även ut som en svårare tid som drabbat relationen.

– Det har varit lite tuffare, jag vet att min fru har haft lite problem med huvudvärk och grejer och hon fick operera sin nacke för drygt ett år sedan. Och där var väl en period som var lite tuff och jobbig i och med att hon var sjukskriven under en längre period, säger han och fortsätter:

– Hon klarade kanske inte av allting som hon brukar göra och då växer det fram en frustration och man försöker hjälpa varandra så gått det går men oftast så vill man ju kunna göra saker själv.

Efter operationen har det däremot blivit skillnad på Helenas mående, något som gör Casper glad.

– Det var ett diskbråck i nacken då som hade legat kanske länge och värkt. Så det var väl det hon fick ordning på då och efter det har det blivit bättre.

LÄS OCKSÅ: TV4:s svar om alkoholen i Så mycket bättre – efter tittarnas kritik

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlunds reaktion efter Martin Stenmarcks kyssar med Disa Östrand