LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Casper Janebrinks stora miss i direktsändning – Agneta Sjödins markering

15 jul, 2022 
Casper Janebrink leder Bingolotto sommarkväll för andra året i rad tillsammans med Agneta Sjödin.
Men det är inte alltid så lätt att gå in bredvid den så rutinerade Agneta.
Här gör han en riktig miss!
Annons
Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"Brand logo
Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"

Dansbandssångaren Casper Janebrink, 52, har minst sagt fullt upp under den stundande sommaren.

Arvingarna är ute på en efterlängtad sommarturné där Casper är frontfiguren för det populära dansbandet. Inte nog med det är han även en av programledarna för Bingolotto sommarkväll som går av stapeln varje söndag.

Bandet har dessutom varit högst aktuella med det egna tv-programmet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan; ett underhållningsprogram som bjuder på sång, matlagning, lekar och kända gäster.

Under säsongsavslutningen av programmet avslöjade Casper något som kan komma att vara ett glädjebesked för tittarna.

– Stort tack till alla ni som har tittat och hängt med oss här i Arvingarnas sommar. Nu säger vi tack och hej. Och vem vet, vi kanske dyker upp igen nästa sommar på Lassemans nya altan? Det vet man aldrig!

Casper Janebrink ska bli pappa – nya flickvännen Therese

Men livet utanför musik, dans och Bingolotto ser aningen annorlunda ut för sångaren. Han ska nämligen bli pappa igen för tredje gången med sin nya flickvän Therese Andersson, 33.

Annons

Det var under våren som beskedet kom att Casper träffat en ny kärlek – bara månader efter att skilsmässan med Helena Janebrink, 44, gått igenom.

Casper har däremot varit sparsam med att visa upp sin Therese på sociala medier fram tills för några dagar sedan när paret gjorde sitt första offentliga framträdande där Therese stolt visar upp gravidmagen. Se bilden här!

Här är Caspers stora miss i direktsändning

Det var i fjol som Casper gjorde sin debut som programledare på Bingolottos sommarkväll tillsammans med Agneta Sjödin, 54. Något som kom att bli en succé och duon var omåttligt populära hos tittarna.

Därför blev många glada när det stod klart att samma duo även i sommar skulle underhålla tittaren under söndagskvällarna.

Men att hoppa in bredvid den så rutinerade Agneta för en dansbandssångare är inte alltid det lättaste, även om Casper gör ett ofantligt imponerande jobb. På Facebook publicerades nyligen en video när Casper gör en riktig miss.

– Nu är det dags för tvåans bingo. Tre? Tvåans bingo. Trean säger han till mig här, säger Casper och pekar på snäckan i örat.

– Det var kamera tre, rättar Agneta honom och de båda brister ut i skratt.

Härligt när programledarna kan bjuda på sig själva!

FOTO: TV4

Annons