Framtidsbeskedet för Arvingarnas sommar – avslöjandet efter stora succén

Arvingarna

Dansbandet Arvingarnas egna sommarprogram hade säsongsavslutning i söndags.
Men blir det en andra säsong av programmet eller inte?
Nu hintar Casper Janebrink om programmets framtid.

Dansbandet Arvingarna består av Lars "Lasseman" Larsson, 50, Casper Janebrink, 52, Tommy Carlsson, 53, och Kim Carlsson, 49. De är en välkänd kvartett som spridit glädje i Sverige med sina låtar, enda sedan genombrottet med Eloise i Melodifestivalen 1993.

I fem veckor har svenskarna fått följa med när profilerna programlett den första säsongen av egna tv-programmet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan; ett underhållningsprogram som bjuder på sång, matlagning, lekar och kända gäster.

Efter söndagens säsongsavslutning kom ödesbeskedet för programmets framtid. Läs allt här!

Därför umgås inte Arvingarna privat – Lasseman avslöjar anledningen

När Hänt pratade med Lasseman nyligen berättade han om bandmedlemmarnas relation till varandra utanför scenen. Han förklarade då att bandmedlemmarna inte umgås privat.

– Jag kan säga att vi i Arvingarna inte direkt har umgåtts förut, vi jobbar ju och om vi är lediga en lördag då träffar inte vi varandra och har middagar och så ihop. Vi jobbar ihop, berättade Lasseman då.

Men hur fungerar det egentligen att jobba ihop när man tvingas umgås så tätt med varandra?

Ödesbeskedet för Arvingarnas sommarprogram – Casper Janebrink avslöjar

Underhållningsprogrammet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan utspelar sig, precis som namnet antyder, på bandmedlemmen Lassemans altan.

Men faktum är att Lasseman inte bor där. Nej, inte längre. Den lyxiga villan såldes nämligen förra sommaren. Arvingarna-profilen och hustrun Therese Larsson, 46, bor numera i en ny villa, bara ett stenkast bort från den förra.

Säsongsavslutningen av programmet sändes på tv i söndags. Då avslöjade Casper något om programmets framtid. Innan bandet framförde den avslutande låten, deras stora klassiker Eloise, sa han nämligen:

– Stort tack till alla ni som har tittat och hängt med oss här i Arvingarnas sommar. Nu säger vi tack och hej. Och vem vet, vi kanske dyker upp igen nästa sommar på Lassemans nya altan? Det vet man aldrig!

Ett glädjebesked för de tv-tittare som suttit bänkade i soffan under de senaste söndagarna!

Dansbandet tackade för denna säsong med den välkända låten Eloise.

Dansbandet tackade för denna säsong med den välkända låten Eloise.

FOTO: TV4

FOTO: Tommy Holl/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN