TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Casper och Helena Janebrinks relation efter skilsmässan – draget som avslöjar

18 feb, 2022 
Helena och Casper Janebrink
Efter 23 år ihop har Casper Janebrink och Helena Janebrink meddelat att de begärt skilsmässa.
Men hur ser relationen ut mellan de tidigare makarna nu?
Här är draget som avslöjar sanningen.
Annons
Casper Janebrink och Helena Janebrink skiljer sig efter 20 år som giftaBrand logo
Casper Janebrink och Helena Janebrink skiljer sig efter 20 år som gifta

Casper Janebrink, 52 och Helena Janebrink, 44, träffades för första gången under en utekväll i Göteborg. Kärlek uppstod och sedan 2002 har de varit gifta. Men under alla hjärtans dag tidigare i år meddelande paret att en gemensam ansökan om skilsmässa lämnats in.

”Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner”, skrev Casper när han publicerade nyheten på Instagram.

Helenas saknad av maken under tv-inspelningen

Strax innan avslöjandet om uppbrottet hade Casper varit ute på en långresa. Då Arvingarna-sångaren medverkar i årets Över Atlanten var han nämligen iväg under en månads tid och seglade tillsammans med Ann Wilson, artisten Loreen Talhaoui, programledaren Erik Ekstrand, skådespelaren Linus Wahlgren och före detta fotbollsspelaren Kenneth Andersson.

Annons

Medan Casper befann sig långt ifrån Göteborg berättade Helena för Hänt om saknaden efter sin maken.

– Vi saknar honom massvis, sa Helena då.

Verkliga relationen mellan Casper och Helena idag

Men hur ser då relationen mellan Casper och Helena ut efter skilsmässan? Jo, det finns faktiskt några detaljer som går att tolka.

Casper och Helena följer fortfarande varandra på Instagram, vilket förmodligen tyder på att det fortsatt är god ton mellan dem. Vi är ju nämligen vana vid att se att en avföljning är en tydlig markering när några hamnat i luven på varandra.

Dessutom skriver Casper i sitt inlägg att han och hustrun valt att avsluta det vänskapligt.

”Vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans, därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet.”

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons