Jonna Lundells känslor inför Joakims ingrepp: ”Tycker synd om honom”

Jonna & Joakim Lundell

Tidigare i veckan avslöjade Joakim Lundell att han ska göra ett smärtsamt skönhetsingrepp.
Nu bryter Jonna tystnaden om sina känslor inför det hela.
– Tycker så sjukt synd om honom, säger hon.
Jocke och Jonnas kärlekssaga
2:01

Efter reklamen: Jocke och Jonnas kärlekssaga

(2:01)

Slå på ljud

Joakim, 36, och Jonna Lundell, 27, blev kända genom deras Youtube-kanal som de startade för cirka sex år sedan. Sedan dess har de haft en minst sagt framgångsrik karriär och har rankats som Årets makthavare, vunnit Kristallen samt knipit titeln som Årets Youtuber flertalet gånger.

Tillsammans har de även podcasten Jocke & Jonna – sanningen måste fram, och i senaste avsnittet berättar Joakim att han snart ska göra en hårtransplantation.

Nu avslöjar Jonna hur hon känner inför allt.

Joakim Lundell ska göra en hårtransplantation

Under ingreppet ska de flytta 2 500 hårsäckar från Joakims nacke till huvud. I Jocke & Jonna – sanningen måste fram berättar han om nervositeten inför ingreppet.

– Jag går in i ett mode nu och kommer förmodligen vara ganska irriterad resten av veckan för det här är skitjobbigt. Det ska göra pissont säger alla som har gjort det, säger han och fortsätter:

– Det jag är mest för är ju eftervården. I tio dagar ska man sitta och sova. Man får inte röra sig i stort sätt på 10 dagar, för då kan håret lossna. För håret måste ju läka fast där, så inga händer på huvudet .Hade jag tagit min hand och dragit på mitt huvud efter operationen så hade hårsäckarna lossna. Så man får väl kedja fast sig själv.

Jonna Lundell om känslorna inför Joakims skönhetsingrepp

Med tanke på det Joakim berättar kan man förutspå att de kommande veckorna inte kommer bli särskilt lätta. Men när Jonna får frågan hur hon känner inför allt det här säger hon att hon mest tycker synd om honom.

– Nej men jag tycker sjukt synd om honom. Han vet att det här är en väldigt jobbig grej och han har pratat med folk som har gjort det här, men ändå ska han göra det. Så då känner jag att det verkligen är något han har grubblat över länge och som han verkligen vill göra, säger hon.

Men hon är däremot inställd på att hans humör kommer påverkas rätt så rejält av sömnbristen.

– Men det här med sömnen, det gör ju alla människor till världens bitterfittor. Man vet ju själv om man haft några nätter i rad där man inte sovit så bra. Man hör ju att det kommer inte vara lätt alltså.

– Och jag är den enda som inte kan sova på ett flygplan av alla människor jag känner. Alla andra kan somna när vi flyger men inte jag, för jag kan inte sitta och sova, inflikar Joakim.

LÄS OCKSÅ: Här är alla förändringar i nya Paradise 2022 – gamla Paradise hotel stoppat

LÄS OCKSÅ: Bonde-Lina visar upp nya pojkvännen för första gången: ”Så glad”

FRÅN FÖRSTASIDAN