casper janebrink

Casper Janebrinks nya bild chockar – så har du aldrig sett honom förut

Casper Janebrink

Livet är på topp för dansbandskungen Casper Janebrink och
nyligen blev han pappa till en liten pojke.
Nu visar Casper upp en ovanlig bild på sig själv – som är utöver det vanliga.
Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"
0:34

Efter reklamen: Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"

(0:34)

Slå på ljud

Den folkkära musikern Casper Janebrink, 52, är frontfigur i bandet Arvingarna. Det är inte bara musik som artisten sysslar med, just nu är han aktuell i serien Över Atlanten där sex kändisar som saknar seglarerfarenhet och som ska segla över Atlanten.

Karriären är på topp för Casper och familjelivet likaså. Nyligen blev han pappa till en liten son tillsammans med flickvännen Therese Andersson, 34.

Något som har varit omskrivet är Caspers skilsmässa med exfrun Helena Janebrink, 44, som han hade varit tillsammans med i hela 23 års tid. De tidigare makarna har tillsammans två barn – dottern Alice, 19, och sonen Felix, 17.

Detaljen i bilden avslöjar bebislyckan med Therese

Efter bebislyckan så har det fortfarande ekat tomt på sociala medier om sonen. Något som också är oklart är om Casper och flickvännen har flyttat ihop. Men nyligen delade Arvingarna-sångaren med sig av en bild på Instagram som ändå visade på att han lever i bebisbubblan.

I ett videoklipp pratade han om öl och i bakgrunden syntes plötsligt en ”snuttis” i bakgrunden. Gosedjuret som är för småbarn använde Casper som rekvisita i videon, men det avslöjade också att den lilla har flyttat in i hemmet.

Nya bilden på Casper Janebrink – så har du inte sett honom förut

Casper är som tidigare nämnt en fena på sociala medier. På Instagram delar han med sig av det mesta som sker i hans liv. Nyligen delade han med sig av en ovanlig bild på Instagram – i ett läge där vi inte är vana att se han. Nämligen på tatueringsbänk, och vi tror att följarna minst sagt blev chockade av bilden.

Artisten har flera tatueringar sedan tidigare och hans båda armar är fyllda till brädden. Casper har tidigare avslöjat för Expressen budskapet bakom tatueringarna och alla detaljer kring sitt bläck.

– Många år tidigare hade jag tatuerat mig på vänster axel, en örn, som många killar gjorde. Men jag tog bort den med laser för att få plats med nya motiv, berättar han för Expressen och fortsätter:

– Jag tatuerade henne på vänstra armen och fick sedan mersmak. Det blev lite tjejer, olika pinuppor. Och så har jag en text från en Elvis Presley-låt på samma arm. Vid axeln står det ”You´re the devil” och nere vid handleden ”in disguise”.

Casper Janebrink

Screenshot Casper Janebrinks Instastory.

Nu verkar Casper ha gjort någon ny tatuering igen. Spännande!

FOTO: INSTAGRAM, Hanna Brunlöf Windell/Expressen/TT


FRÅN FÖRSTASIDAN