casper janebrink

Casper Janebrink visar upp lyckan med Therese – bilden avslöjar

Casper Janebrink

Casper Janebrink och Therese Andersson blev nyligen föräldrar till en liten pojke.
Nu visar Casper upp en bild från hemmet som avslöjar den stora lyckan med den lille.
Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"
0:34

Efter reklamen: Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"

(0:34)

Slå på ljud

Casper Janebrink, 52, blev nyligen pappa till sitt tredje barn. Det är tillsammans med flickvännen Therese Andersson, 34, som Casper nu har fått en liten son.

I våras skilde sig Casper från exfrun Helena Janebrink, 44, som han hade varit tillsammans med i hela 23 års tid. De tidigare makarna har tillsammans två barn – dottern Alice, 19, och sonen Felix, 17.

Caspers egna ord om lyckan över att få sitt tredje barn

Strax efter skilsmässan offentliggjorde Casper att han funnit kärleken på nytt och att paret tillsammans väntade sitt första barn. I slutet av september föddes den lilla pojken som är Caspers tredje barn.

– Det är konstigt att bli pappa på nytt på ett sätt och på ett sätt jätteroligt, alltså fantastiskt att sitta och hålla den här lilla pojken som bara ligger och vilar i min hand och bara wow, får jag vara med om det här igen?, sa Casper när han offentliggjorde att bebisen kommit.

Under graviditeten bodde paret inte tillsammans utan levde som särbos men Casper har tidigare sagt han trodde de skulle bli ändring på detta när bebisen väl kommit.

– Jo, men det känns väl naturligt, känner jag, att när bebisen kommer så tar man nästa steg, sa Casper till Hänt.

Detaljen i bilden avslöjar bebislyckan med Therese

Om Arvingarna-sångaren och flickvännen har flyttat ihop är oklart. Däremot syns det tydligt att Casper lever i bebisbubblan tack vare en detalj i hans nya inlägg på Instagram.

Casper har i nuläget inte valt att kommentera bebisens ankomst i sociala medier men i ett nytt videoklipp där han pratar om öl syns en "snuttis" plötsligt i hemmet. Gosedjuret som är för småbarn använder Casper som rekvisita i videon, men det avslöjar också att den lilla har flyttat in i hemmet. Så mysigt ju!

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN