TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Casper Janebrink visar upp lyckan med Therese – bilden avslöjar

18 okt, 2022 
Casper Janebrink
Casper Janebrink och Therese Andersson blev nyligen föräldrar till en liten pojke.
Nu visar Casper upp en bild från hemmet som avslöjar den stora lyckan med den lille.
Annons
Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"Brand logo
Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"

Casper Janebrink, 52, blev nyligen pappa till sitt tredje barn. Det är tillsammans med flickvännen Therese Andersson, 34, som Casper nu har fått en liten son.

I våras skilde sig Casper från exfrun Helena Janebrink, 44, som han hade varit tillsammans med i hela 23 års tid. De tidigare makarna har tillsammans två barn – dottern Alice, 19, och sonen Felix, 17.

Caspers egna ord om lyckan över att få sitt tredje barn

Strax efter skilsmässan offentliggjorde Casper att han funnit kärleken på nytt och att paret tillsammans väntade sitt första barn. I slutet av september föddes den lilla pojken som är Caspers tredje barn.

– Det är konstigt att bli pappa på nytt på ett sätt och på ett sätt jätteroligt, alltså fantastiskt att sitta och hålla den här lilla pojken som bara ligger och vilar i min hand och bara wow, får jag vara med om det här igen?, sa Casper när han offentliggjorde att bebisen kommit.

Annons

Under graviditeten bodde paret inte tillsammans utan levde som särbos men Casper har tidigare sagt han trodde de skulle bli ändring på detta när bebisen väl kommit.

– Jo, men det känns väl naturligt, känner jag, att när bebisen kommer så tar man nästa steg, sa Casper till Hänt.

Detaljen i bilden avslöjar bebislyckan med Therese

Om Arvingarna-sångaren och flickvännen har flyttat ihop är oklart. Däremot syns det tydligt att Casper lever i bebisbubblan tack vare en detalj i hans nya inlägg på Instagram.

Casper har i nuläget inte valt att kommentera bebisens ankomst i sociala medier men i ett nytt videoklipp där han pratar om öl syns en "snuttis" plötsligt i hemmet. Gosedjuret som är för småbarn använder Casper som rekvisita i videon, men det avslöjar också att den lilla har flyttat in i hemmet. Så mysigt ju!

FOTO: TT

Annons