Casper Janebrinks glädjebesked med Therese: ”Tar nästa steg”

Casper Janebrink och Therse
Exklusivt

Casper Janebrinks flickvän Therese Andersson väntas föda parets första gemensamma barn vilket dag som helst.
Nu bekräftar Casper glädjebeskedet för relationen efter att barnet fötts.
– När bebisen kommer så tar man nästa steg, säger han till Hänt.
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"
0:55

Efter reklamen: Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

(0:55)

Slå på ljud

När som helst kan Casper Janebrinks, 52, tredje barn födas. Det var i maj som han och flickvännen Therese Andersson, 33, avslöjade den stora nyheten att de väntar sitt första gemensamma barn ihop.

Nyheten kom bara några månader efter att Casper och ex-frun Helena Janebrink, 44, avslöjat att de bestämt sig för att skiljas.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, sa Casper till Expressen när graviditeten offentliggjordes.

Casper Janebrink om Therese mående innan förlossningen

Nu är tiden kommen då Therese kan föda inom vilken dag som helst. Casper har berättat för Hänt att den höggravida flickvännen mår förvånansvärt bra och att spänningen nu är stor inför att bli trebarnspappa.

Inte nog med att förlossningen väntas dra igång i dagarna så har Casper dessutom i samma veva premiär med resten av bandet för krogshowen I love Arvingarna. När Hänt når Casper berättar han om känslorna över de fullspäckade dagarna.

– Jag tycker att jag hanterar det ganska bra. Jag tycker att jag gör det som jag måste göra och ställer upp på allt som Therese behöver hjälp med också. Så jag känner mig inte så där jättestressad över situationen faktiskt, säger han.

Anna Brolin om pussbilden med Maria Forsblom

Se klippet här!

Stora förändringen i relationen – bekräftar samboskapet

Efter skilsmässan med Helena köpte sig Casper en villa i Lerum, där även Therese har en lägenhet. Paret har tidigare bekräftat att de inte tänkt leva under samma tak och i nuläget är de inte heller sambon.

– Vi bor ju inte ihop på det sättet att vi har flyttat ihop men vi umgås ju varje vecka tillsammans. Men vi tar det lite lugnt med den lite, lite pö om pö, säger Casper till Hänt.

Däremot visar sig Casper och Therese planera för annat så fort bebisen fötts.

– Jo men det känns väl naturligt, känner jag, att när bebisen kommer så tar man nästa steg.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN