ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Därför har Arvingarna inte fått träffa Casper Janebrinks bebis

13 okt, 2022 
Kim Carlsson och Casper Janebrink
Casper Janebrink blev pappa till en liten pojke härom veckan.
För Hänt avslöjar nu Arvingarna-kollegan varför bandet inte har fått träffa sonen än.
Annons
Lassemans bakslag i renoveringenBrand logo
Lassemans bakslag i renoveringen

Arvingarna är i full gång med sin show I love Arvingarna och när Hänt når bandmedlemmen Kim Carlsson, 50 berättar han att föreställningarna gått strålande hittills.

– Det går jättebra med showen, lördagarna är fullsatta och nu känns det som allt börjar sitta bra också, säger Kim.

Casper Janebrinks bebislycka – blev pappa till sin andra son

Inte nog med att bandet under hösten är aktuella med en sprillans ny show så har en av bandets medlemmar dessutom fått tillökning i familjen. Det är Casper Janebrink, 52, som har blivit pappa till sitt tredje barn.

Det var i maj som Casper och flickvännen Therese Andersson, 34, gick ut med den glädjande nyheten att de skulle ha barn ihop. Bebisbeskedet offentliggjordes strax efter Caspers skilsmässa med Helena Janebrink, 44. Casper och Helena har tillsammans två barn – dottern Alice, 19, och Felix, 17.

Annons

– Jag känner själv att jag skulle inte vilja hamna i den situationen men det kan man inte göra något åt, så som livet är ibland. Jag är glad att jag är morfar och inte pappa i alla fall, sa då Kim.

Därför har Arvingarna inte fått träffa Caspers bebis

I slutet av september föddes Caspers och Therese första gemensamma barn, det blev en liten pojke.

– Det är konstigt att bli pappa på nytt på ett sätt och på ett sätt jätteroligt, alltså fantastiskt att sitta och hålla den här lilla pojken som bara ligger och vilar i min hand och bara wow, får jag vara med om det här igen?, sa Casper när nyheten offentliggjordes.

När Hänt pratar med Kim visar det sig dock att resterande av Arvingarna inte har fått bebisgosa än. Och det finns en viss anledning till detta.

– Vi har inte hunnit träffa den lille ännu, har velat avvakta lite tills de har landat i allt så att säga, säger Kim till Hänt.

FOTO: TT

Annons