ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Arvingarna-Kim om Casper Janebrinks bebislycka: ”Hade inte velat”

31 aug, 2022 
Kim Carlsson och Casper Janebrink
Casper Janebrinks flickvän Therese väntas föda parets första gemnesamma barn inom några veckor.
Men vad tycker egentligen Arvingarna-kollegorna om att bandmedlemmen ska bli pappa igen vid 52-årsålder?
– Jag är glad att jag är morfar och inte pappa i alla fall, säger Kim Carlsson till Hänt.
Annons
Så har Arvingarna lyckats hålla ihop i över 30 år – avslöjar hemligheten bakomBrand logo
Så har Arvingarna lyckats hålla ihop i över 30 år – avslöjar hemligheten bakom

Arvingarna har en ständigt fullbokat kalender. I början av sommaren fick vi se deras egna program Arvingarna sommar – fest på Lassemans altan som kom att bli väl uppskattat av tittarna.

Nu under hösten drar de istället igång med en krogshow i hemstaden Göteborg. Förberedelserna inför I love Arvingarna, som den heter, är nu i full gång. Det berättar bandmedlemmen Kim Carlsson, 50 i en ny intervju med Hänt.

– Jag har inte hunnit känna av så mycket ännu men vi ska in och börja repa på lördag. Och då blir det att repa nästan varje dag i två veckors tid här. Det ska bli roligt, säger Kim.

Piken mot Casper Janebrink och Therese lycka: ”Gliringar”

Annons

Snart väntas ännu en Arvingarna-medlem få tillskott i familjen. Det är i september som bandets frontman Casper Janebrinks, 52, flickvän Therese Andersson, 33, väntas föda.

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande, sa Casper till Expressen när bebisbeskedet offentliggjordes strax efter Caspers skilsmässa med Helena Janebrink, 44.

Casper har sedan sitt tidigare äktenskap två äldre barn – Alice och Felix. Men snart är det dags att börja om med blöjbyten och vakna nätter. Så vad tänker egentligen de andra bandmedlemmarna om Caspers beslut att ge sig in i småbarnslivet igen?

– Det är väl bara roligt. Det är väl så som det är med livet. Jag känner själv att jag skulle inte vilja hamna i den situationen men det kan man inte göra något åt, så som livet är ibland, säger Kim och fortsätter:

Annons

– Jag är glad att jag är morfar och inte pappa i alla fall.

Har du vågat säga det till Casper?

– Jo, men vi har skojat om det. Men sen är det så att när barnet väl kommer så kommer det kännas helt naturligt och alla kommer tycka jättemycket om den. Så är det ju alltid men det är klart att man gett lite gliringar. Vi har skojat lite om det, säger Kim.

Kim Carlssons relation till Therese Andersson

Anledningen till att Kim inte hade velat vara i Caspers skor menar han beror på att han tagit sig förbi den tiden.

– Jag känner att jag är så klar med det, jag hade haft svårt att se det framför mig att börja om från början.

Även om Therese och Casper inte varit tillsammans allt för länge så har flickvännen hunnit bekanta sig med resterande medlemmar i Arvingarna.

– Jo då, vi har träffats flera gånger och varit ute tillsammans så det känns bra, säger Kim.

FOTO: TT

Annons