Casper Janebrinks nya besked om Så mycket bättre

Casper Janebrink

I sommar kommer svenska folket äntligen att få se Casper Janebrink i succéprogrammet Så mycket bättre. Nu avslöjar han detaljer som sin medverkan i programmet som får fansen att jubla.

Då många jobb och spelningar tvingats ställa in det senaste året har den senaste tiden varit tuff för många artister. Men för Arvingarna-profilen Casper Janebrink har det inte varit brist på några jobb utan snarare tvärtom. De senaste månaderna har Casper nämligen haft fullt upp då han både tävlat i Melodifestivalen och också blivit en del av programledarduon i Bingolottos sommarbingo.

Men som om det inte vore nog kom även beskedet om att han kommer vara en av artisterna i årets säsong av succéprogrammet Så mycket bättre. Nu avslöjar han detaljer om sin medverkan irogrammet som får fansen att jubla.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernillas pik till Carola –efter missen i Eurovision

Casper Janebrink att vara med i Så mycket bättre

Det var i slutet av april som TV4 avslöjade att Casper kommer att vara med i programmet. Tillsammans med Siw Malmkvist gästade han då Efter fem och pratade om sina känslorna inför att snart få vara en del av Så mycket bättre.

– Det känns självklart spännande och det ska bli väldigt kul att få träffa de andra artisterna. Siw har jag ju träffat någon gång och hejat på men det ska bli trevligt att få träffas igen och få umgås litegrann. Och sen de musikaliska mötena som man bara har sett på tv, säger han innan han fortsätter:

– Jag har ju faktiskt varit där en gång i ett annat sammanhang så jag vet hur det ser ut på plats, men att äntligen få åka dit med detta samband ska bli jättekul.

På frågan om han kommer hålla fast i dansbandsgenren när han gör sina tolkningar är svaret självklart:

– Ja när vi tolkar de andras låtar så kommer vi ha så mycket Arvingarna vi kan i det såklart. Det är ju våran grej.

Arvingarna-profilens nya avslöjande som får fansen att jubla

Och nu är förberedelserna inför premiären i full gång. I ett inlägg på Instagram berättar Casper om det fullspäckade schemat.

”Då var det dags att åka till Stockholm igen för rep med ”Så mycket bättre”-bandet. Bara två veckor kvar till inspelning på Gotland. Kan sommaren komma nu så man kan få ha shorts på sig”, skriver han under en bild på sig själv.

Och i kommentarsfältet kan man se att det är många av hans fans som är minst sagt exalterade över att få se honom i programmet.

”Det ska bli såå kul o se!!!”, skriver bland annat en person.

”Vill också att sommaren ska komma. Ser fram mot att se dig bästa Casper i Så mycket bättre”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: David Lindgren: Keyyo och Hugo Gustafsson dejtar efter Let's dance

LÄS OCKSÅ: Casper Janebrinks ärliga ord om doktor Mikael Sandström i Bingolotto

Senaste nytt