Casper Janebrinks flickvän Therese om frånvaron på Lotta på Liseberg

Casper Janebrinks flickvän
Exklusivt

Arvingarna gästade nyligen Lotta på Liseberg.
Tidigare i år bekräftade Casper Janebrink att han ska få barn med Therese Andersson.
Men flickvännen lyste med sin frånvaro under föreställningen – för Hänt bryter hon tystnaden om situationen.
0:29

Efter reklamen: Antingen eller med Arvingarna

(0:29)

Slå på ljud

Det populära allsångsprogrammet Lotta på Liseberg har nu dragit igång. I varje avsnitt kommer en rad omtyckta musikartister dit för att underhålla gästerna på nöjesparken och tv-tittarna hemma.

I årets första avsnitt gästade artister som Charlotte Perrelli, 47, Tusse, 20, och Anders Bagge, 54. Ett av namnen på gästlistan för avsnitt nummer två var Arvingarna, som nu även är aktuella med TV4-serien Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan.

Casper Janebrink, 52, som är frontman för dansbandet, kommer att ha en minst sagt fullspäckad sommar. Förutom att han är aktuell med Arvingarnas egna program på Lars Lasseman Larssons, 50, altan och har uppträtt på Liseberg, ska han även åka på turné med bandet och leda Binglottos sommarkvällar med Agneta Sjödin, 54.

Så träffade Casper Janebrink sin nya kärlek Therese Andersson

Casper och Helena Janebrink skilde sig tidigare i år. Ex-makarna bekräftade separationen i ett Instagram-inlägg på självaste Alla hjärtans dag. I texten stod det att paret nådde ett vägskäl och att de efter 23 år väljer skilja sig för familjens bästa.

Tre månader senare kom chockbeskedet om att Casper skulle bli pappa för tredje gången. Inte med ex-frun utan med den nya flickvännen Therese Andersson. I en intervju med Expressen öppnade Casper upp om det första mötet mellan dem på ett gym i Partille.

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för, berättar Casper.

Barnet, som blir Therese första, väntas komma i september. Casper berättar att det inte var enligt planen men att de valde att behålla barnet ändå.

– Vi bestämde oss för att behålla barnet. Jag kände att det här barnet kommer att komma inom det närmsta ett eller två åren ändå. Nu kom det lite tidigare än vi hade tänkt oss. Jag sa att vi kör nu. Likaväl som vi kör om ett år. Jag blir ju inte yngre, förklarade Casper nyligen i en intervju med Expressen.

Johanna Lind Bagges hyllning till Lotta på Liseberg

Se klippet här!

Casper Janebrinks flickväns frånvaro på Lotta på Liseberg

Therese Andersson är fastighetsmäklare i Partille, utanför Göteborg. Under hela relationen med dansbandsstjärnan har hon hållit en låg profil. Och det var även fallet när Arvingarna gästade Lotta på Liseberg.

Det fanns inga spår av flickvännen och när Hänt frågar Therese om hon befann sig på plats ger hon ett undvikande svar.

– Jag kommer inte uttala mig om var jag befinner mig, säger hon till Hänt.

Therese Andersson vill alltså varken bekräfta eller förneka om befann sig på Liseberg.

FOTO: Hanna Brunlöf Windell/Expressen/TT, TV4

SENASTE NYTT!