casper janebrink

Casper Janebrinks nya hus – se första bilderna inifrån efter renoveringen

CASPER JANEBRINK

Casper Janebrink har flyttat till ett nytt hus efter skilsmässan från ex-hustrun Helena.
Nu visar han upp det nyrenoverade hemmet!
Antingen eller med Arvingarna
0:29

Efter reklamen: Antingen eller med Arvingarna

(0:29)

Slå på ljud

Casper Janebrink, 52, har haft ett händelserikt år. På alla hjärtans dag meddelade han att han och ex-hustrun Helena Janebrink, 44, går skilda vägar efter 20 år som gifta.

Kort därefter kom nästa nyhet, nämligen att han skulle bli pappa igen! Denna gång var det med nya flickvännen Therese Andersson, 34. I september kom parets lilla bebis till världen och det blev en liten pojke.

Det var länge oklart vad den lilla killen skulle heta, Casper hade inte ens avslöjat det för gänget i Arvingarna.

– Nej, det vet jag faktiskt inte. Han har bara pratat om namnförlag. Så det är väl inget de vill gå ut med än, sa Kim Carlsson, 50, då till Hänt.

Casper Janebrinks namnval till sonen

Casper och Therese väntade ett bra tag med att ge sonen ett namn. Med tanke på att man måste registrera ett namn senast tre månader efter födseln så började tiden rinna ut för paret.

Men nyligen kom beskedet, enligt Skatteverket heter sonen Hugo Dennis Nils Andersson.

Men tillbaka till Casper och hans boendesituation. Efter skilsmässan från Helena valde han att köpa sig ett boende i Floda, utanför Göteborg och Helena kände för en lägenhet i centrala Göteborg med statspulsen utanför fönstret. Planen var att sonen Felix, 17, skulle bo mest hos Casper och dottern Alice, 19, skulle bo mest hos Helena.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bilderna inifrån Casper Janebrinks nya hus

Casper har tidigare berättat för Hänt hur tankarna gick i valet av boende.

– Att man ska kunna komma hem och landa, umgås med barnen och få lugn och ro. Det njuter jag mest av, att kunna gå ut på altanen och sätta mig ner. Bara vara för mig själv en dag och lugna ner sig efter att man varit ute och träffat mycket människor. Då är det skönt att komma hem och ha en fridfull plats, en egen zon där det inte springer en massa folk.

Nu har Casper hunnit bo in sig rejält och dessutom har en mindre renovering gått av stapeln. Han har nämligen satt upp en fondvägg i sovrummet.

”Nu äntligen har jag fått upp min fondvägg i sovrummet, det är ackustikpanel från Wood up, jag är riktigt nöjd med valet av paneler som blev ”Valnöt” och vad dom dämpade ljudet i sovrummet , dessa paneler kan jag verkligen rekommendera, lätta att sätta upp och riktigt snygga.”, skriver han på Instagram.

FOTO: DEROS ANDERS/Aftonbladet, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN