ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Arvingarna-Kim bekräftar – orden om vad Casper och Therese son ska heta

08 nov, 2022 
Casper Janebrink, Threse och Kim
Arvingarna-gänget har fått tillökning då Casper Janebrink nyligen blev pappa igen.
Men vad ska egentligen den nyfödde sonen heta?
I en intervju med Hänt delar Kim Carlsson med sig av några ord gällande namnvalet.
Annons
Antingen eller med ArvingarnaBrand logo
Antingen eller med Arvingarna

Kim Carlsson, 50, är en av medlemmarna i dansbandet Arvingarna. Tillsammans med Casper Janebrink, 52, Lars "Lasseman" Larsson, 50, och Tommy Carlsson, 54, bildar han den populära Göteborgs kvartetten som har har stora succéer år efter år.

Stora lycka för Arvingarna efter nya låtsläppet

Nyligen släppte Arvingarna sin nya jullåt Klart det ska bli jul. När Hänt når Kim berättar han om glädjen över fansens fina respons efter att ha hört den nya dängan.

– Det känns jättebra. Det är nästan alltid positivt när man släpper något nytt men det har varit mycket positivt gällande att texten är väldigt fin och det håller vi med om, säger Kim till Hänt.

Det visar sig att låten spelades in för flera månader sedan, men julkänslan lyckads gruppen finna trots plusgrader och sol.

Annons

– Det är alltid speciellt att spela in jullåtar mitt i sommaren men vi har gjort det så många gånger så vi försöker skapa lite stämning. Och när det är en bra låt och bra låttext så får man känslan ändå.

Hur fixar ni stämningen, är det pepparkakor och glögg då mitt i sommaren?

– Det har hänt. Inte denna gången men det har hänt för att skoja till det.

Arvingarna-kollegans ord om Casper Janebrinks namnval

Inte nog med en ny jullåt så har Arvingarna under hösten fått tillökning i gänget. I september blev Casper Janebrink pappa till sitt tredje barn. Den lille sonen kom att bli Casper och flickvännen Therese Anderssons första gemensamma barn.

– Det är väl klart att det är jättemysigt och roligt för dem också, säger Kim om tillskottet.

Har han fått något namn?

– Nej, det vet jag faktiskt inte. Han har bara pratat om namnförlag. Så det är väl inget de vill gå ut med än, säger Kim.

FOTO: TT

Annons