Casper Janebrinks tunga känslor: ”Glömt bort hur illa det var”

Casper Janebrink

Casper Janebrink har ett turbulent år bakom sig.
I våras genomgick han en skilsmässa och samtidigt har han ställt upp i diverse tv-sammanhang.
Nu berättar Arvingarna-profilen om sina starka känslor.
Så har Arvingarna lyckats hålla ihop i över 30 år – avslöjar hemligheten bakom
1:05

Efter reklamen: Så har Arvingarna lyckats hålla ihop i över 30 år – avslöjar hemligheten bakom

(1:05)

Slå på ljud

Vi har fått se en hel del av Arvingarna och dess frontfigur Casper Janebrink, 52, den senaste tiden. I maj började TV4 sända Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan och programmet gick rakt in i tittarnas hjärtan. I flera avsnitt fick vi se bandet bjuda in olika kändisar och bekanta sig med dessa till tonerna av ljuv musik.

Strax efter att Arvingarnas sommar slutat rulla dök Casper upp i ett annat program, nämligen Bingolotto sommarkväll. Där har han under hela sommaren styrt skutan ihop med parhästen Agneta Sjödin, 55. Duon har fått både ris och ros av tittarna så huruvida de kommer tillbaka till programmet nästa säsong får framtiden utvisa!

Och jobben tar inte slut där. Snart ger sig Arvingarna ut på sin krogshow I love Arvingarna, som bandmedlemmarna tidigare har berättat om för Hänt.

Bebislyckan med Therese efter skilsmässan från Helena

Det är dock inte bara jobb som står på agendan för Casper Janebrinks del. I september ska han bli pappa för tredje gången! Det är artistens nya flickvän Therese Andersson, 33, som är gravid. Beskedet kom strax efter avslöjandet att Casper och tidigare hustrun Helena Janebrink, 44, valt att gå skilda vägar.

Full rulle för Casper helt enkelt! Trots att det inte riktigt blev som han hade tänkt sig verkar det som att Arvingarna-profilen är tillfreds med livet.

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande, sa han till Expressen i samband med att bebislyckan offentliggjordes.

Casper Janebrink om kampen under Över Atlanten 2022

Bara några veckor innan nyheten om skilsmässan från Helena blev känd var Casper Janebrink iväg på en tv-inspelning. I höst kommer vi att få se honom i discovery+-programmet Över Atlanten där han tillsammans med ett gäng andra kändisar ger sig ut på öppet hav.

På Instagram har discovery+ nu lagt upp ett dramatiskt klipp från säsongen, som börjar visas på tv snart. I kommentarsfältet hittar vi ingen mindre än Casper Janebrink, som får upp en hel del minnen i huvudet av videon.

”Har nästan glömt bort hur illa det va, va spännande det kommer bli att se”, skriver Casper i en kommentar till inlägget.

FOTO: Tommy Holl/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN