LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Caroline Kejberts stora familjelycka med Joacim Rickling

20 sep, 2023 
Frida Eklöf
Caroline Kejbert och Joacim Rickling
Caroline Kejbert och Joacim Rickling träffades i TV4:s succéprogram Bonde söker fru.
Nu berättar Caroline om lyckan tillsammans med Joacim, och parets två döttrar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Birkir Blærs stora orosmoment – stödet från tjejen: ”Föstod ingenting”Brand logo
Birkir Blærs stora orosmoment – stödet från tjejen: ”Föstod ingenting”

Succéprogrammet Bonde söker fru bjuder tv-tittarna på det mesta. Målet med programmet är att bönderna som sökt in ska träffa kärleken. Och två stycken som fann varandra under den tolfte säsongen, som sändes 2017, var Joacim Rickling, 32, och Caroline Kejbert, 33.

Sedan dess har de hållit ihop och livet tillsammans går som på räls. På sex år har de flyttat ihop och fått två döttrar tillsammans – Wilda som kom till världen 2019 och Molly som familjen kunde välkomna under 2022.

Caroline Kejberts stora familjelycka med Joacim Rickling

Igår firade Caroline sin 34:e födelsedag och dagen spenderades hemma tillsammans med familjen.

”Dagen har rullat på som vanligt med jobb och så men när tjejerna blev hämtade från förskolan så firade vi med fika och god mat”, skriver Caroline i ett meddelande till Hänt.

Och det verkar onekligen som att Caroline hade en bra födelsedag, från vad vi har kunnat se på hennes Instagram blev hon firad ordentligt av familjen.

Annons

Även Joacim såg till att gratta henne på sin Instagram med en bild på dem två:

”Stort grattis på födelsedagen, min älskade Caroline!”, skriver han till bilden.

Caroline Kejberts insikt – efter händelsen: ”Kanske var min sista”

Sedan yngsta dottern Molly föddes förra året har Carolines följare på bloggen och Instagram varit väldigt nyfikna på hur hon ser på framtiden och familjelivet på gården.

Flera av hennes följare har även undrat om det finns några planer på att skaffa ett tredje barn i framtiden, något som hon tidigare svarat på i en frågestund på sin Instagram.

Vi har inte stängt dörren för en tredje varken jag eller Jocke, men det är ingenting som vi tänker på just nu. Vi är så lyckliga med våra små tjejer och tiden får utvisa vad som händer.” skrev Caroline då.

I slutet av augusti var det även dags för Molly att skolas in på förskolan, något som var lite vemodigt för Caroline.

”Det är nästan lite snopet! Hon har knappt velat vara med mig på inskolningen. Och det är lite sorgligt på något sätt, att det här kanske var min sista föräldraledighet. Vem vet, jag kanske inte får fler barn”, skev hon på bloggen vid inskolningen.

FOTO: Instagram

Annons