LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Caroline Kejbert om att utöka familjen – ett år efter dottern Mollys födsel

24 aug, 2023 
Moa Risberg
Caroline Kejbert
Bondeparet Joacim och Caroline föll för varandra i Bonde söker fru.
Idag har paret två barn tillsammans, döttrarna Wilda och Molly.
Nu talar Caroline ut om planerna för att utöka familjen i framtiden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert och Joacim Rickling blev ett par efter att de fått upp ögonen för varandra under 2017 års säsong av programmet Bonde söker fru.

Efter att kamerateamet lämnat det kärleksfulla paret och programmet tagit slut, flyttade Caroline in på gården och där har hon stannat tillsammans med Joacim på hans släktgård, Tuna gård.

Idag har paret två barn tillsammans, den äldsta dottern Wilda som föddes 2019 och den yngsta dottern Molly som kom till familjen i januari 2022.

Dags för inskolning av yngsta dottern

Nyligen berättade Caroline på sin blogg, att det blivit dags för inskolning på förskolan för den yngsta dottern Molly som nu har blivit 1,5 år gammal.

Efter den långa mammaledigheten delade Carolin med sig av känslorna kring inskolningen och vemodet inför den era som upphör.

Det känns både som en frihet och som en sorg, säger hon efter att hon lämnat Molly den första ”riktiga” dagen på förskolan”, skrev hon då på sin blogg.

Annons

Dottern Molly verkar däremot inte hålla med om känslorna, då hon redan verkar stormtrivas på förskolan. På bloggen fortsätter Caroline och skriver:

”Det är nästan lite snopet! Hon har knappt velat vara med mig på inskolningen. Och det är lite sorgligt på något sätt, att det här kanske var min sista föräldraledighet. Vem vet, jag kanske inte får fler barn” skriver hon.

Caroline om att bli fler i familjen

Efter den yngsta dottern Mollys ankomst till familjen, har många av Carolines följare varit väldigt nyfikna på hur hon ser på framtiden och familjelivet på gården.

Flera av hennes följare har även undrat om det finns några planer på att skaffa ett tredje barn i framtiden, något som hon tidigare svarat på i en frågestund på sin Instagram.

Vi har inte stängt dörren för en tredje varken jag eller Jocke, men det är ingenting som vi tänker på just nu. Vi är så lyckliga med våra små tjejer och tiden får utvisa vad som händer.” skriver Caroline då.

FOTO: TT & Instagram

Annons