Caroline Kejbert och Joacim Ricklings nya barnbesked: ”Är så lyckliga”

Joacim Rickling och Caroline Kejbert

Caroline Kejbert och Joacim Rickling träffades i Bonde söker fru 2017.
Sedan dess har de fått två döttrar.
Nu börjar följarna undra om det är ett syskon på gång.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Snabba frågor med Bonde-Matthew
0:35

Efter reklamen: Snabba frågor med Bonde-Matthew

(0:35)

Slå på ljud

Caroline Kejbert och Joacim Rickling blev snabbt ett omtyckt par när de fann varandra i Bonde söker fru 2017. När kamerateamet åkte hem fortsatte paret sin kärleksresa och idag har de bildat en familj på gården där de träffades.

De fick sin första dotter Wilda 2019 och i fjol fick de lillasyster Molly.

”Välkommen till världen vår lilla tjej. Det var tufft men vilken belöning sen! Tänk att vi nu är en familj om fyra - och jag älskar er så att det gör ont i hela kroppen, min Joacim och våra två tjejer”, skrev Caroline på Instagram när Molly var född.

Det är många som fortfarande är nyfikna på familjelivet på gården och flera följare frågar om de vill skaffa ett tredje barn – och nu svarar hon på frågan under en frågestund på Instagram.

Vi har inte stängt dörren för en tredje varken jag eller Jocke, men det är ingenting som vi tänker på just nu. Vi är så lyckliga med våra små tjejer och tiden får utvisa vad som händer.” skriver Caroline.

Caroline Kejberts Instagram-story

Anledningen bakom frånvaron på sociala medier

På Instagram delar Caroline med sig av både toppar och dalar i livet, men under en period i vintras så ekade det tomt. Hon förklarade senare för sina följare att hon känt sig omotiverad under den senaste tiden.

Den senaste tiden har jag känt mig så extremt oinspirerad och opeppad på det mesta vilket har lett till dålig uppdatering här på min sida. (Tack till er som stannar trots detta).

I ett meddelande till Hänt förklarade hon att barnen varit sjuka och att årstiden påverkar humöret mycket.

” Här ute på landet blir det ju väldigt mörkt, redan vid 15-tiden faktiskt… men i övrigt så har vi vabbat den senaste veckan och då är kanske inte inspirationsnivån på topp.”, skrev hon i ett meddelande.

Caroline Kejberts glädjebesked – efter tuffa tiden

Men som man brukar säga – nytt år, nya möjligheter! Och även om starten på 2023 innebar ännu mer sjukdomar så fick de iallafall den stora glädjen att fira de två döttrarnas födelsedagar nyligen.

Fredag och helg! Den här helgen ska vi fira våra tjejer som fyllde år 2:a och 3:e januari. Båda var magsjuka på sina födelsedagar sen var det vår tur en tid efter det. Så nu, tre veckor senare, är det dags för dem att bli firade. Jag kan säga att vårt 2023 började ”på riktigt” i måndags. Och ni har säkert märkt av en lite större frånvaro här på min sida. Det beror helt på att tid och ork inte har funnits.” Jag är så otroligt trött på att vara sjuk. Det känns som att vi har varit det till och från sedan november. Vet att fler känner så, och nu får det vara nog!

Nu håller vi tummarna att de får fortsätta att hålla sig friska!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN