LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Caroline Kejbert och Joacim Ricklings nya barnbesked: ”Jobbar på det”

22 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Gabriella Håkansson
Caroline Kejbert och Joacim Rickling
Caroline Kejbert och Joacim Rickling träffades i Bonde söker fru.
De lever idag ett familjeliv på gården med sina två döttrar.
Nu avslöjar paret det nya barnbeskedet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

Bonde söker fru är slut för i år och denna gång resulterade det ett bestående kärlekspar. Under åren har vi kunnat följa bönder ute i landet som är på jakt efter den stora kärleken och programmet har visat stor framgång i att para ihop bönder med sin stora kärlek.

I följetongen Bonde söker fru - vad hände sedan? besöker programledaren Carolin Björnerhag bönder från tidigare säsonger för att se hur det står till med kärleken och familjelivet ute på gårdarna. Ett av paren som får besök av Carolin är Caroline Kejbert, 33, och Joacim Rickling, 31, som fann varandra i säsongen 2017.

Annons

Caroline Kejbert och Joacim Ricklings storra familjelycka

Trots att paret fann varandra i Bonde söker fru, har det inte blivit någon fru av Caroline ännu. Paret har tidigare berättat för Hänt att de väntar på att barnen ska bli några år äldre innan det vankas bröllop.

– Nej men jag vet att vi båda känner lite såhär... Att barnen ska få bli lite äldre, man har någon liten vision om att de ska kunna gå med en i kyrkan och lite så. Sen så jag vet inte, vi pratar inte så himla mycket om det, men det kommer att ske, sa Caroline tidigare till Hänt.

Paret har två döttrar Wilda, 3, och Molly, snart 1, och i programmet Bonde söker fru - vad hände sedan? berättar Joacim stolt om hur han trivs i rollen som flickpappa.

– Det är så mysigt, sen att det är två tjejer också. Ibland när man pratar med sina kompisar kan man säga "nu ska jag sticka hem till mina tjejer", det känns lite lyxigt att ha tre stycken, säger Joacim och skrattar.

Annons

– Kunde ni tänka er att det skulle bli så här?, frågar Carolin varpå Joacim svarar:

– Inte att det skulle gå så här fort iallafall, det trodde jag inte, med barn och så.

Bondeparets nya barnbesked: "Vi jobbar på det"

Vidare i programmet fortsätter paret diskutera om hur snabbt allt gick från det att de träffades i Bonde söker fru. De pratade tidigt om att skaffa barn men att ingen av dem vid tiden kände att det passade. Bara ett halvår senare bar Caroline på lilla Wilda. Programledaren Carolin frågar sedan huruvida paret känner sig klara med eller om de kan tänka sig ett tredje barn.

– Det hade ju varit kul med en kille kanske men jag tror inte någon av oss är emot tre barn, men det är väl inte så att..., säger Joacim varpå Caroline tar över:

– ...vi jobbar på det.

Om det blir ytterligare tillökning i familjen återstår alltså att se.

När Hänt pratar med Carolin Björnehag berättar hon om hur det var att träffa paret på gården.

– Det var kul att få träffa Ricklings. Caroline och Jocke såklart för de följde man så himla hårt när de var med. Och så har de precis fått en liten bebis till. Och att se de ihop, de är så otroligt fina tycker jag, säger Carolin.

Hänt har sökt Caroline Kejbert för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons