ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Caroline Kejbert talar ut om tuffa kampen - ärliga orden

05 dec, 2022 
Caroline Kejbert
Caroline Kejbert är en fena på sociala medier.
Men på senaste tiden har hennes Instagram ekat tomt.
I ett nytt inlägg berättar hon om anledningen bakom frånvaron.
Annons
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmammaBrand logo
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Caroline Kejbert, 33, fann kärleken i Bonde söker fru 2017 när hon och bonden Joacim Rickling föll för varandra. Sedan dess har paret hunnit bli sambos och fått döttrarna Wilda och Molly.

Wilda föddes 2019 och parets andra dotter Molly föddes tidigare i år.

”Välkommen till världen vår lilla tjej. Det var tufft men vilken belöning sen! Tänk att vi nu är en familj om fyra - och jag älskar er så att det gör ont i hela kroppen, min Joacim och våra två tjejer”, skrev hon på Instagram när Molly var född.

Caroline Kejberts dröm gick i uppfyllelse

Idag lever Joacim och Caroline tillsammans på Tuna gård och för några år sedan gick en av Carolines största drömmar i uppfyllelse – när hon öppnade sin egna butik. Caroline har tidigare berättat för Hänt om butiken och hur nära gården den ligger.

– Jag har ju en butik idag på våran gård där vi bor. Men vi öppnar butik i en ny lokal på gården där vi bodde innan. När jag och Jocke träffades i Bonde söker fru bodde vi på en annan gård och på den gården har det byggts en helt ny byggnad nu, så vi flyttar in med butiken där, berättade hon då för Hänt..

Annons

Caroline har tidigare visat upp den nybyggda butiken på sin Youtube-kanal och berättat att det är en hel del som ska renoveras. Ja som ni förstår, det verkar som att bonde-paret har ett fullspäckat schema!

Caroline Kejberts tuffa kamp - ärliga orden

Caroline Kejbert är väldigt aktiv på sina sociala medier och där delar hon med sig av livet med familjen och allt som sker på gården. Men på senaste tiden har det ekat tomt på hennes Instagram. I ett nytt ärligt inlägg berättar hon anledningen bakom frånvaron.

”Den senaste tiden har jag känt mig så extremt oinspirerad och opeppad på det mesta vilket har lett till dålig uppdatering här på min sida. (Tack till er som stannar trots detta). Efter en vecka med vabb kombinerat med mycket jobb så hoppas jag att den kommande veckan nu ska ge mig lite energi och styrka! Jag ska försöka se till att det blir så i alla fall. Ibland kan man ju intala sig själv saker så infinner sig känslan. Måndag imorgon, nu kör vi!”

När Hänt når Caroline förklarar hon varför hon känt sig oinspererad.

”Det är antagligen den här mörka årstiden som påverkar allra mest skulle jag säga. Här ute på landet blir det ju väldigt mörkt, redan vid 15-tiden faktiskt… men i övrigt så har vi vabbat den senaste veckan och då är kanske inte inspirationsnivån på topp.”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

Annons