Idol 2023 marknadsföring banner

Caroline Kejbert visar upp nya huset – efter flytten från gården

23 maj, 2022 
https://image.hant.se/lovisa-byline.jpg.jpg?imageId=7617233&x=0&y=0&cropw=89.74358974359&croph=100&width=1318&height=1318
Lovisa Ström
Caroline Kejbert
Caroline Kejbert har gjort en stor förändring i sitt liv på senaste.
Nu visar hon upp det nya huset.
Läs här!
Annons
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Caroline Kejbert, 32, och Joacim Rickling, 30, träffade varandra i Bonde söker fru 2017 och blev snabbt förälskade.

Idag bor de på deras gemensamma gård i Örsundsbro tillsammans med sina två barn Wilda, 3, och Molly. För Hänt berättar Caroline om livet som tvåbarnsförälder.

– Det känns jätte, jättebra. Det är mycket större omställning att gå från noll till en än att gå från en till två. Skulle jag verkligen säga. Hon är väldigt snäll vår lilla Molly, säger hon.

Gårdsbutikens nystart – får ny lokal

Sedan hösten 2020 har Caroline haft en butik på gården – en dröm hon haft sedan länge. Men när vi träffade henne i samband med ett event på Kolmården djurpark berättade hon att butiken ska flytta till en ny lokal.

Annons

– Jag har ju en butik idag på våran gård där vi bor. Men vi öppnar butik i en ny lokal på gården där vi bodde innan. När jag och Jocke träffades i Bonde söker fru bodde vi på en annan gård och på den gården har det byggts en helt ny byggnad nu, så vi flyttar in med butiken där, avslöjade hon då.

Caroline Kejbert visar upp nya huset – efter flytten från gården

Och nu är de i full gång med att renovera den nya butiken. I Carolines senaste video på Youtube får man följa med när hon och hennes svärmor målar för fullt i lokalen, och hon berättar också hur den nya butiken ligger i förhållande till deras gård - och det verkar vara ett perfekt avstånd.

– För er som inte har besökt oss någon gång så ligger den nya butiken här och vi bor där. Så det är bara typ en kilometer mellan gårdarna, berättar hon i videon innan hon fortsätter:

– Nu ska jag grunda den här vilket jag har fått i uppgift av svärmor. Hon är arbetsledare.

Annons

Se bilder från nya butiken här!

FOTO: TV4

Annons