ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Caroline Kejberts glädje – vändningen efter tuffa tiden med barnen

21 jan, 2023 
Caroline Kejbert är öppen på sina sociala medier om hur hon mår och familjens upp och nedgångar.
Efter en tuff tid med sjukdomar och lite ork delar hon nu med sig av ett glädjande besked för familjen.
Annons
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmammaBrand logo
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert är känd från succéprogrammet Bonde söker fru. Där hon träffade sin stora kärlek, bonden Joacim Rickling. Paret föll pladask för varandra och sedan dess har de hunnit med flera milstolpar i relationen. Först blev de sambos sedan fick de sin första dotter Wilda 2019 och i fjol föddes deras andra dotter Molly.

”Välkommen till världen vår lilla tjej. Det var tufft men vilken belöning sen! Tänk att vi nu är en familj om fyra - och jag älskar er så att det gör ont i hela kroppen, min Joacim och våra två tjejer”, skrev Caroline på Instagram när Molly var född.

Caroline Kejbert talar ut om svåra tiden – orden om måendet

Caroline Kejbert är aktiv på sina sociala medier och uppdaterar sina följare om upp och nedgångar i livet. I vintras delade Caroline med sig av ett inlägg på Instagram – för att berätta om varför hennes sociala medier plötsligt ekat tomt.

”Den senaste tiden har jag känt mig så extremt oinspirerad och opeppad på det mesta vilket har lett till dålig uppdatering här på min sida. (Tack till er som stannar trots detta).”

Caroline fortsatte även berätta att vabba och jobba samtidigt tar på energin.

” Jag hoppas att den kommande veckan nu ska ge mig lite energi och styrka! Jag ska försöka se till att det blir så i alla fall. Ibland kan man ju intala sig själv saker så infinner sig känslan. Måndag imorgon, nu kör vi!”

Annons

När Hänt pratade med Caroline om dagsformen berättade hon att anledningen till att hon har känt sig oinspererad och opeppad kan bero på den mörka årstiden.

” Här ute på landet blir det ju väldigt mörkt, redan vid 15-tiden faktiskt… men i övrigt så har vi vabbat den senaste veckan och då är kanske inte inspirationsnivån på topp.”, skrev hon i ett meddelande.

Caroline Kejbert om glädjen med familjen – efter tuffa tiden

Nu någon månad senare har Caroline delat med sig av ett nytt inlägg där hon beskriver hur både vintern och starten på 2023 har varit. Hon kan även berätta ett glädjande besked – att de äntligen får fira döttrarnas födelsedag som bara fyller en dag mellan varandra.

”Fredag och helg! Den här helgen ska vi fira våra tjejer som fyllde år 2:a och 3:e januari. Båda var magsjuka på sina födelsedagar sen var det vår tur en tid efter det. Så nu, tre veckor senare, är det dags för dem att bli firade. Jag kan säga att vårt 2023 började ”på riktigt” i måndags. Och ni har säkert märkt av en lite större frånvaro här på min sida. Det beror helt på att tid och ork inte har funnits.” Jag är så otroligt trött på att vara sjuk. Det känns som att vi har varit det till och från sedan november. Vet att fler känner så, och nu får det vara nog!”

Men Caroline kan även komma med ett glädjande besked för egen del – att kommande år ska fokus vara hennes egna hälsa och prio är motion och träning.

”Samt hitta en balans mellan jobb och vila. Det är mina viktigaste punkter för 2023 som jag vill få till. Har ni några mål eller visioner för 2023?”

Hänt har sökt Caroline för en kommentar.

FOTO: PRIVAT, TV4, INSTAGRAM

Annons