LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Joacim Ricklings lycka – 6 månader efter dottern Mollys födsel

11 jul, 2022 
Joacim Ricklings lycka
Caroline Kejbert och Joacim Rickling har döttrarna Wilda och Molly ihop.
Trots att de har fullt upp med småbarnslivet har Bonde söker fru-paret fått tid att roa sig lite i helgen.
På Instagram visar Joacim upp lyckan!
Annons
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmammaBrand logo
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Det var i Bonde söker fru 2017 som kärlek uppstod mellan Caroline Kejbert, 32, och Joacim Rickling, 30. Sedan dess har paret varit oskiljaktiga och idag bor de ihop på Joacims släktgård tillsammans med barnen Wilda, 3, och Molly, som föddes i januari.

Mycket har hänt på bara några år för Bondeparet, som strax efter sin medverkan i TV4:s dejtingsåpa fick en alldeles egen realityserie med just den titeln. Något de har kvar att bocka av är giftermål – vilket det inte verkar finnas några planer på i nuläget.

– Det har hänt så sjukt mycket i vårt liv på de här fem åren. Då tänkte vi att vi sparar den biten så vi har någonting mer stort att se fram emot, sa Caroline Kejbert till Hänt på premiärdagen av Furuviksparken.

Caroline Kejberts barnbesked efter Wilda och Molly

Något annat som många följare undrar över är om Caroline och Joacim Rickling har planer på att skaffa ett till barn. För Hänt har Bonde söker fru-profilen förklarat att det nog kommer att dröja ett tag innan Wilda och Molly får ett syskon.

Annons

– Inte sugna, inte än, men det är ingen dörr vi har stängt, förklarade hon då.

Men det är inte bara de två små barnen som gör att Joacim och Caroline har haft fullt upp den senaste tiden. 2020 öppnade paret en gårdsbutik, vilket Caroline Kejbert hade drömt om att göra i många år.

”Jag hade ingen aning om hur det var att driva en butik, vilka delar behovs eller hur gar ens ett inkop till? Men det ar just det - man lar sig! Åh jag ar sa glad att jag vagade!”, skrev hon på Instagram strax efter att de slagit upp dörrarna till butiken.

Joacim Rickling visar upp stora lyckan efter dotterns födsel

Joacim och Caroline har med andra ord många järn i elden. Trots det hittar de alltid lite tid att roa sig och ha kul med vänner. Nyligen var TV4-paret på ett bröllop och visade glatt upp bilder från den stora dagen på Instagram.

På bröllopet blev det såklart dans och fest, och någon som verkade vara väldigt lycklig över detta är Joacim Rickling.

”Bröllop ikväll!”, skriver han intill en bild från festligheterna.

FOTO: TV4 play

Annons