Caroline Kejberts glädje över gårdsbutiken med Joacim Rickling

Caroline Kejbert och Joacim

För ett år sedan bestämde sig Caroline Kejbert för att öppna en gårdsbutik.
Nu berättar Bonde söker fru-profilen om glädjen över beslutet.
”Så glad att jag vågade”, skriver hon.
Slå på ljud

Det har hänt en hel del i Caroline Kejbert, 31, och Joacim Ricklings, 29, liv sedan de träffades i TV4:s dejtingsåpa Bonde söker fru för fyra år sedan.

Strax efter inspelningen av programmet flyttade det nyförälskade paret ihop och det dröjde inte lång tid förrän de avslöjade att de väntade sitt första barn. Idag lever de tillsammans med dottern Wilda, 2, på Joakims släktgård, Tuna gård.

Att bli sambor och föräldrar är inte de enda stora förändringar som skett i Caroline och Joacims liv den senast tiden. I september öppnade de dörrarna till sin alldeles egna gårdsbutik.

Sanningen om Carolines paus

Caroline har av förklarliga skäl haft fullt upp med gårdsbutiken den senaste tiden. Hon verkar vara väldigt glad över att ha fattat beslutet att våga fullfölja sin stora dröm, även om det medfört en del oro.

LÄS MER: Linnea Widmark bryter tystnaden – efter Benjamins uttalande

”Det värsta som kan hända är ju att det inte funkar, och då har jag i alla fall provat”, har hon tidigare förklarat på sin blogg.

Allt detta har gjort att Caroline Kejberts uppskattade blogg hamnat lite i skymundan. I en intervju med Hänt har TV4-profilen berättat varför hennes följare får allt färre uppdateringar där.

– Bloggen har hamnat som min sista prioritet av allt. När det gäller butiken, Instagram-sidorna som vi har, min familj – då hamnar bloggen absolut sist, sa hon då.

Caroline Kejberts stora lycka

Caroline har minst sagt många bollar i luften. I ett nytt inlägg på Instagram väljer hon att stanna upp ett tag och reflektera över vad hon har åstadkommit. Det är nämligen exakt ett år sedan hon och sambon Joacim Rickling bestämde sig för att öppna gårdsbutiken.

”Läskigt, spännande och förväntansfullt”, skriver hon och fortsätter:

”Men jag kände att jag var tvungen att testa, hellre testa och misslyckas än att ångra att man aldrig testade alls”.

Det har nu gått fyra månader sedan butiken öppnade och Caroline Kejbert ångrar ingenting. Hon vill nu uppmana sina följare till att inte låta sina drömmar bara vara drömmar.

”Jag hade ingen aning om hur det var att driva en butik, vilka delar behövs eller hur går ens ett inköp till? Men det är just det - man lär sig! Åh jag är så glad att jag vågade!”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejberts nya ord om dottern Wilda efter kritiken från följarna

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejberts beslut om att visa dottern på sociala medier

FOTO: Instagram, privat

SENASTE NYTT!