Linnea Widmark bryter tystnaden – efter Benjamin Ingrossos uttalande

Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso

Foto: TV4/TT

Benjamin Ingrosso och Linnea Widmarks uppbrott blev väl uppmärksammat under hösten.
Efter artistens uttalanden i tv-rutan tog Linnea en längre paus från sociala medier – men nu bryter hon tystnaden.

Under hösten medverkade Benjamin Ingrosso, 23, i TV4:s succéprogram Så mycket bättre. Det blev snabbt stort fokus kring artisten som leverade tolkning som gång på gång toppade listorna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Benjamin Ingrossos ärliga ord om uppbrottet

Benjamin var även väldigt öppen med tankar och reflektioner gällande sitt privatliv, då flera låttexter handlade om uppbrottet från tidigare flickvännen Linnea Widmark. Det var cirka två år sedan som det tidigare paret bröt upp efter hel sex år tillsammans.

I programmet berättade han bland annat om att han trodde uppbrottet skulle gå snabbare att komma över än vad det gjort.

– Jag har ju en tendens att hamna tillbaka till mitt ex, att jag landar i att skriva om henne. Det blir som att jag sjunger om Linnea, mitt ex. Jag tänkte att jag ska sluta skriva om henne, det blir bara jobbigt liksom, vi var tillsammans sex år det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon, sa Benjamin i programmet.

Linnea har sedan ett bra tag tillbaka bosatt sig i Costa Rica efter att just funnit kärleken på nytt där. Trots att Linnea har nästintill hundratusen följare på Instagram och flitigt uppdaterar om sitt liv, så har relationen lämnats relativt utanför kanalen. Det är endast vid några få tillfällen som Linnea publicerat inlägg om pojkvännen.

LÄS MER: Linnea Widmarks familjelycka med pojkvännen

Även om Benjamin pratade öppet om relationen och uppbrottet på bästa sändningstid tog Linnea beslutet att inte kommentera ex-pojkvännens ord. Inte vid ett enda tillfälle delade Linnea med sig av någon kommentar gällande Benjamins ord i Så mycket bättre.

Linnea Widmark tillbaka efter långa pausen

Med så många följare som Linnea har kan man tänka sig att hon därav ständigt uppdaterar kontot. Men sedan oktober har Linnea inte uppdaterad sitt flöde alls. Hon verkar även tagit en längre paus gällande uppdateringarna på Instagram story. Men nu väljer Linnea plötsligt att bryta tystnaden.

”Hörs efter surf. Har saknat att uppdatera här. Och framförallt att prata med er. Behövde en lång paus men nu känner jag mig peppad igen”, skriver hon i en Instagram story.

Om Linneas paus har något att göra med den stora uppmärksamhet som kom i samband med Så mycket bättre är oklar. Kanske blev det för mycket eller så finns det helt andra anledningar till att Linnea behövde försvinna en stund. Vi är iallafall glada att hon nu är tillbaka och att det regnar in härliga bilder från surf-livet på hennes Instagram story.

LÄS OCKSÅ: Eric Saades kommentar efter Bianca Ingrossos bild på Lovisa Worge

LÄS OCKSÅ: Elena Belle om kärlekslivet – efter maken Michaels Theannes död