Därför tar Caroline Kejbert en paus från Instagram

Caroline Kejbert

Caroline Kejbert vann tittarnas hjärtan när hon medverkande i Bonde söker fru 2017.
Nu är hon även stor på Instagram – men nu meddelar hon att hon inte hinner uppdatera något.

Joacim Rickling blev känd efter sin medverkan i Bonde söker fru 2017. I programmet fann han sin stora kärlek Caroline Kejbert. Paret blev snabbt stora tittarfavoriter – så omtyckta att de till och med fick ett eget tv-program efter Bonde söker fru. I deras program Bondeparet på TV4 play har tittarna kunnat följa deras gårdsliv i Öresundsbro på Tuna gård.

I början av 2019 fick paret även sitt första barn Wilda, som idag är två år gammal.

Caroline Kejberts nya butik

För drygt ett år sedan valde paret även att starta en gårdsbutik. När Hänt pratade med Karl Fredrik Gustafsson, som också driver en gårdsbutik men i Österlen, gav han paren några tips på vägen.

LÄS MER: Paulina Danielsson lämnar Sverige efter nya kärlekslyckan

– Våga göra det du tror på. Försök att kombinera ett affärsmässigt tänk med mycket hjärta i det du gör. Brinner du för det du tänker göra, då kommer det gå, sa han och fortsatte:

– Ge mycket av dig själv, framförallt i början. Ge mycket kärlek. Jobba hårt, det kommer inte av sig själv. Var beredd på det. Avsätt tid i ditt liv för att bygga ditt företag, som att det är din bebis liksom. Våga köra fullt ut, inga kompromisser. Kombinera hjärta och det du brinner för med en ekonomisk plan, och ta hjälp om du behöver hjälp med ekonomin.

Därför försvinner Caroline Kejbert

Och som Karl Fredrik sa, det är ett stort jobb med egen gårdsbutik. Nu uppdaterar Caroline Kejbert sin Instagram och skriver att hon inte hunnit uppdatera något för att det har så mycket att göra. De får även stänga butiken en dag.

”Ledsen för dålig, läs ingen, uppdatering idag. Det var en sådan dag helt enkelt. Som bara försvinner... Vi har så mycket att göra inför helgen så vi stänger butiken imorgon med”.

LÄS OCKSÅ: Drömhus försvann helt – så lever Therese Grankvist idag

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Calle Sterner i Let's dance 2021 efter succén

SENASTE NYTT!