Karl Fredrik Gustafssons uppmaning till Caroline Kejbert

Karl Fredrik Gustafsson och Caroline Kejbert

TV4-profilerna Karl Fredrik Gustafsson och Caroline Kejbert går en liknande framtid till mötes.
Nu ger Karl Fredrik råd till bondefrun inför hennes butiksöppning.
– Våga köra fullt ut, säger han.

Caroline Kejbert och Joacim Rickling fann varandra i Bonde söker fru 2017. Efter det har man kunnat följa deras liv på gården i böndernas egna realityserie Bondeparet.

I början av sommaren avslöjade Caroline att hon och pojkvännen har bestämt sig för att följa sin stora dröm – de ska nämligen öppna en gårdsbutik. Någon som redan har satsat på den drömmen är TV4-profilen Karl Fredrik Gustafsson. Nu delar han med sig av sina bästa tips till bondefrun.

Karl Fredriks stora succé på TV4

I TV4:s serie Karl Fredrik på Österlen bjuder den välkända trädgårdsprofilen in tittarna till hans vackra gård i Skåne. Där bjuder han på massor av inspiration och tips för trädgården, och visar även upp den uppskattade gårdsbutiken, som han driver tillsammans med sambon Petter Kjellén.

Programmet har minst sagt gjort succé och Karl Fredriks tidigare ganska privata gård har numera blivit fullt av människor som kommer från hela landet bara för att hälsa på honom. Karl Fredrik berättar att kärleken som han och Petter får är enorm.

– Vi får handskrivna kärleksbrev av gamla 90-åriga tanter som inte kan komma hit på grund av corona, säger han förtjust.

Karl Fredriks ord till Caroline

När Hänt berättar för Karl Fredrik att bondeparet Caroline och Joacim går i han och Petters fotspår och nu också öppnar en gårdsbutik går han igång.

– Oj vad härligt! Nu känner inte jag henne, men vad härligt det låter!, utbrister han.

Och när han vid det här laget är en riktig veteran i branschen har han mycket bra tips att dela med sig av.

– Våga göra det du tror på . Försök att kombinera ett affärsmässigt tänk med mycket hjärta i det du gör. Brinner du för det du tänker göra, då kommer det gå, säger han.

Han fortsätter.

– Ge mycket av dig själv, framförallt i början. Ge mycket kärlek. Jobba hårt, det kommer inte av sig själv. Var beredd på det. Avsätt tid i ditt liv för att bygga ditt företag och din som att det är din bebis liksom.

Han förklarar att man måste vara villig att kämpa för det dygnet runt, och att det kanske tar år innan man är på ett ställe där man kan börja balansera butiken med sitt privatliv på ett sätt man är nöjd med i längden. Men trots att det känns läskigt uppmanar han alla att våga köra på sin dröm.

– Våga köra fullt ut, inga kompromisser. Kombinera hjärta och det du brinner för med en ekonomisk plan, och ta hjälp om du behöver hjälp med ekonomin, säger han avslutningsvis.

FOTO: TV4

Senaste nytt