Caroline Kejbert och Joacims nya avslöjande om butiken

Caroline Kejbert och Joacim Rickling

Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling gick nyligen ut med sitt stora framtidsprojekt – butiken på Tuna gård.
Nu har Caroline delat med sig av nya uppgiftet om projektet och avslöjar ett stort beslut som paret tagit för butikens framtid.

Turturduvorna Caroline Kejbert och Joacim Rickling fann varandra under inspelningarna av Bonde söker fru. Paret flyttade ihop och har idag dottern Wilda tillsammans. Wilda har nu hunnit bli ett och ett halvt år och följarna har sedan programmets slut kunnat fortsätta ta del av deras vardrag tillsammans på Instagram-kontot Bondeparet.

Caroline och Joacim har tidigare även haft en egen serie med samma namn. Där fick TV4-tittarna följa deras resa under renoveringen av Joacims släktgård.

Bondeparets framtidsprojekt

Tidigare i veckan avslöjade Caroline och Joacim sitt nästa stora projekt. Paret öppnar nu nämligen upp en butik på Tuna gård, där de bor.

– Jag har alltid drömt om att ha en butik. Jag är ju utbildad civilingenjör och haft siktet på det egentligen. Men under alla år som jag har studerat har jag faktiskt jobbat med kläder på ett eller annat sätt, sa Caroline till Hänt i samband med avslöjandet.

Anledningen till att paret höll beskedet om gårdsbutiken hemlig så pass länge som de gjorde berodde på att de var oroliga för att inte kunna öppna upp under den pågående pandemin. Caroline har tidigare förklarat att det har varit jobbigt att hålla på hemligheten då många varit intresserade av hennes planer efter mammaledigheten.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Nya avslöjandet med Joacim

Men nu är nyheten ute och i höst slår paret upp portarna till den nya butiken. Nyligen delade även Caroline med sig av några fler ord gällande det nya projektet på sin egna Instagram.

”Vi är i full gång med att renovera en av gårdslokalerna och där vi till hösten kommer vi att erbjuda det mesta inom dammode; kläder, skor, smycken och lite annat smått och gott. Konceptet är egentligen – en butik full av saker jag älskar!”, skriver Caroline i inlägget.

Förutom att berätta om vad som kommer att säljas på gården så avslöjade hon dessutom ett stort beslut som paret fattat.

”Åh så kommer vi se till att ha försäljning online så vi även kan skicka produkter!”

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram