Caroline Kejberts oro för 1-åriga Wilda – förändringen för familjen

Caroline Kejberts oro för 1-åriga dottern Wilda – stora förändringen för familjen
Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling fick i början av 2019 dottern Wilda.
Nu berättar Caroline om hösten då Wilda ska börja på förskolan.
”Det är blandade känslor”, säger hon.
Annons

Det har gått några år sedan Caroline Kejbert och Joacim Rickling träffades i TV4-programmet Bonde söker fru. Varma känslor uppstod och paret flyttade omgående ihop efter inspelningen.

Så småningom fick de en egen tv-serie, Bondeparet. Där fick tittarna följa livet på landet och parets arbete med att renovera Joacims släktgård. I programmet avslöjade Caroline och Joacim nyheten att de väntande barn tillsammans.

Annons

Dottern Wilda föddes i början av förra året och har nu blivit ett och ett halvt år.

I höst kommer Wilda att börja på förskolan. För Hänt berättar Caroline Kejbert om de dubbla känslorna inför dotterns förskolestart.

– Det är blandade känslor. Hon är ingen liten bebis längre. Jag tror hon kommer tycka det är jättekul med förskola och att träffa många andra barn. Hon har ju mycket barn omkring sig nu, sina kusiner och så. Men hon kommer nog att tycka att det där är jätteroligt, säger Caroline till Hänt.

Annons

Stora förändringen på gården

För Caroline Kejbert själv kommer det också bli en omställning efter att ha varit hemma med Wilda under ett och ett halvt år.

– Sedan kommer det väl att vara en vemodig känsla när en själv är så himla van vid att vara med henne hela dagarna. Men jag tror det blir bra, säger Caroline Kejbert.

Annons

I Caroline Kejbert och Joacim Rickling ska öppna en butik på gården där de bor. Det kommer att finnas allt möjligt till försäljning: kläder, skor, smycken och keramik med mera.

– Jag har alltid drömt om att ha en butik. Jag är ju utbildad civilingenjör och haft siktet på det egentligen. Men under alla år som jag har studerat har jag faktiskt jobbat med kläder på ett eller annat sätt, säger Caroline till Hänt och fortsätter:

– Jag har haft ett ben i teknikens värld och ett ben i modevärlden.

Butiken kommer att öppna i höst, lagom till Wilda börjar på förskolan.

– Det känns jätte, jätteroligt och jag hoppas det kommer gå bra, säger Caroline Kejbert.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…