bonde söker fru

Caroline Kejbert avslöjar sanningen bakom frånvaron: “Vi försöker...”

Joacim Rickling och Caroline Kejbert i Bonde söker fru

Caroline Kejbert och Joacim Rickling blev ett populärt par när de fann varandra i Bonde söker fru 2017.
Följarna blev så intresserade av paret att de startade en Youtube-kanal.
Men nu kommer Caroline med ett dystert besked.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga
1:41

Efter reklamen: Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

(1:41)

Slå på ljud

Joacim Rickling var en av bönderna som sökte efter den stora kärleken i Bonde söker fru 2017. Och tur var väl det! Han träffade nämligen sin stora kärlek Caroline Kejbert under inspelningen och kärlekssagan fortsatte minst sagt när sommaren på gården var över.

Idag har de utökat familjen och har två döttrarWilda och Molly – och tillsammans bor familjen på gården där kärleken mellan paret uppstod.

Paret skapade stor nyfikenhet hos tittarna såväl under programmet men även efter. Det resulterade i att de startade en Youtube-kanal under fjolåret där de kunde uppdatera sina följare om allt som händer på gården med barnen och alla projekt de driver.

Ny butik med invigning och allt vad det innebär, nytt projekt som jag hoppas kunna inleda under våren och dela med mig av och så youtube som vi äntligen börjat filma!” skrev Caroline på sin Instagram inför 2022.

Och videos kom det – men nu har det varit tyst ett bra tag på kanalen.

Dystra beskedet om Bondeparets Youtube-kanal

Det var under några månader ifjol som paret uppdaterade flitigt på sin Youtube-kanal om vad som hände på gården. Men sedan ett halvår tillbaka har det ekat tomt.

Flera av parets följare har lagt märke till frånvaron och börjar fråga sig vad som kommer hända med kanalen framöver. Under en frågestund på Carolines Instagram svarar hon på frågan som följarna undrar över.

Hur går det med Youtube? Jag saknar er där.” frågar en följare.

”Men tack! Vad roligt att du gillar! Nej men det går sådär. Det har varit en av de saker vi prioriterar bort under den här intensiva hösten. Kan vara så att vi försöker snart igen men just nu finns inte tiden” svarar Caroline.

Det visar sig alltså att följarna får klara sig utan Bondeparets Youtube-kanal ett tag till.

Caroline berättar om den intensiva tiden: ”Nu får det vara nog!

Den intensiva hösten har hon berättat om på sin Instagram. Det är ständigt full rulle på gården där de bor och hon driver en gårdsbutik som det är mycket jobb med.

Dessutom har de två små barn som drabbats av sjukdom under hösten som också tagit mycket på energin.

”Och ni har säkert märkt av en lite större frånvaro här på min sida. Det beror helt på att tid och ork inte har funnits.” Jag är så otroligt trött på att vara sjuk. Det känns som att vi har varit det till och från sedan november. Vet att fler känner så, och nu får det vara nog!” förklarade hon nyligen på sin Instagram.

Om de tar upp kanalen igen i framtiden får tiden helt enkelt utvisa!

Hänt har sökt Caroline Kejbert för en kommentar.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN