Carolina Gynnings sjukdomsbesked – hälsokampen under graviditeten

Carolina Gynning

Med tre månader kvar till beräknat födelsedatum har Carolina Gynning blivit sjuk.
Nu berättar hon om hälsokampen under graviditeten.
”Svårt”, skriver hon.

Det var i början av året som tv-profilen och konstnären Carolina Gynning avslöjade att hon väntar barn med pojkvännen Viktor Philipson. Det är deras första gemensamma barn, men från en tidigare relation med Alexander Lydecker har Carolina även döttrarna Alicia och Adele.

Men bara för att man gått igenom det tidigare betyder det inte att det är lätt. Nu berättar Carolina om hälsokampen hon stött på under graviditeten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carolinas kamp under graviditeten

LÄS MER: TV4:s ilska efter hemliga kyssen – Bonde-Pelles ord om regelbrotten

Otroligt nog är det inte bara Carolina som har varit höggravid den senaste tiden, utan också vännen och kollegan Carina Berg. I deras gemensamma podcast Berg & Gynning – Hittar sig själva har de därför pratat en hel del om sina graviditeter, och delat med sig av både toppar och dalar. Carolina har bland annat berättat att hon haft det väldigt kämpigt då hon drabbats av urinvägsinfektion både en och två gånger.

– Jag mår så psykiskt dåligt nu Berg, du vet ju vad jag har tagit mig igenom här, säger hon i podden innan och fortsätter:

– Urinvägsinfektion, vi fruntimmer som är här i podden och lyssnar. Det är fan det värsta man kan ha. Va fan här sitter jag och har ont när jag kissar och kan inte sova.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Plötsliga sjukdomsbeskedet

Men nu har Carolina stött på ännu en tuff motgång. På Instagram berättar hon nämligen att hon åkt på maginfluensan nu när hon är höggravid. Under en bild på sig själv skriver hon:

”Ligger hemma i maginfluensa så extremt jobbigt! Hoppas att det vänder snart. Jag har verkligen svårt att vara sjuk... Tycker det är urtrist att ligga och kolla på tv när man kan hålla på att fixa... som jag älskar. Men ibland strejkar kroppen och då har man inget val...”

Hon fortsätter:

”Något positivt är att jag idag går in i vecka 25 i graviditeten 60,4 % av graviditeten är avklarad! Yes!!! 100 dagar kvar... Närmar mig målet... sakta men säkert.”

Och i kommentarsfältet har hon fått hundratals kommentarer från följare som önskar henne god bättring. Men också en hel del som själva varit i hennes situation och vet hur otroligt jobbigt det kan vara.

”Usch vad hemskt. Åkte själv på en magsjuka när jag var höggravid. Krya på dig”, skriver bland annat en följare.

”Vi hade magsjuka jag och barnen här också nu i veckan och jag har 20 dagar kvar till beräknad förlossning. Inte kul kan jag lova. Krya på er alla”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Patrick Ekwall om Hannah Ekwalls sista tid i livet

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom Carina Berg och Erik Bergs namnval till dottern Juno