Carolina Gynnings kamp – under tiden ifrån Viktor Philipson

Carolina Gynning väntar sin tredje dotter.
Men graviditeten kommer med många oväntade bieffekter.
Nu berättar hon om kampen medan hon tvingas vara ifrån pojkvännen Viktor.

Det var i januari som Carolina Gynning, 41, avslöjade att hon väntar sitt första gemensamma barn med pojkvännen Viktor Philipson, 34. Graviditeten kommer lägligt då även vännen och podcastkollegan Carina Berg väntar sitt andra barn med maken Erik Berg.

I podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva har man kunnat följa vännernas graviditet och för en tid sedan kom de med ytterligare ett besked – då de båda två väntar en liten flicka. Men redan innan dess hade Carolina sina misstankar om vad det var för en liten som låg där inne:

LÄS MER: Tilde ryter ifrån mot TV4-tittarnas kritik

– Jag fick en sån där 3D-bild du vet, och jag tyckte på den bilden att jag kunde se att det var en tjej. Alltså nu inbillar man sig väl också för att man har fått reda på könet men jag tyckte att det såg tjejigt ut på något sätt, sa hon i podcasten då.

Tuffa graviditeten

Som flera av oss säkert redan känner till är det dock inte bara en dans på rosor att vara gravid. Illamående och krämpor byter av varandra även hos våra allra kändaste ansikten. Så även för Carolina. I podcasten har hon tidigare berättat hon drabbats av upprepade urinvägsinfektioner som har tagit ordentligt på hennes psykiska hälsa.

– Jag mår så psykiskt dåligt nu Berg, du vet ju vad jag har tagit mig igenom här. Urinvägsinfektion, vi fruntimmer som är här i podden och lyssnar. Det är fan det värsta man kan ha, sa Carolina i podcasten då.

Nu har hon upptäckt en helt ny bieffekt av graviditeten. Denna gång är den dock något trevligare:

– Jag har fan fått kåtslag, säger Carolina Gynning i ett avsnitt av Gynning & Berg – Hittar sig själva.

Kampen efter nya begäret

Ett problem uppstår dock då Viktor är i Sälen och jobbar med ”ett projekt” och Carolina upptäcker att det inte går att googla på porr på varken mobilen eller datorn.

– Någon har blockat alla mina devices från porr! Ärlig talat, jag är helt knäckt nu, säger Carolina Gynning i podcasten Gynning & Berg - Hittar sig själva.

Carolina får dock stöd av podcastkollegan Carina som uppmuntrar henne till att istället använda hennes vilda fantasi.

– Jag är helt säker på att du med din fantastiska fantasi kan fantisera ihop något. Var inte knäckt, stoppa ner handen i brallan istället!

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöf om relationen med exet Philip Wong idag

LÄS OCKSÅ: Bonde-Pelles nya kärlek efter tuffa uppbrottet

FOTO: TT