Carolina Gynning om sorgen med döttrarna: ”Fyra år borta ur mitt liv ”

Carolina Gynning.

Carolina Gynning ska snart få sitt tredje barn. Nu berättar hon i sin podd Gynning & Berg om hur det var när hennes två äldsta döttrar var små: ”Det är så sorgligt att man inte kommer ihåg sina barns uppväxt, säger hon.

Carolina Gynning, 42, väntar sitt första barn tillsammans med sin kärlek Viktor Philipsson, 35. Gynning har också två barn i en tidigare relation, nämligen döttrarna Alicia och Adeles tillsammans med expojkvännen Alexander Lydecker.

Carolina och Viktors barn är planerad till mitten av juni och det är en liten flicka. I helgen hade de firande för att den lille bebisen snart ska komma. Bebisens gudmor, krögaren, Navid Kabiri höll en brakfest för väninnan på Mors dag.

Carolina Gynning berättar om sorgen över barnens uppväxt i podden

Det hundrade avsnittet av podcasten Gynning & Berg publicerades i veckan, i avsnittet pratar de två vännerna Gynning och Carina Berg om hur det är att ha småbarn.

Berg tar bland annat upp att hon är så full av beundran över ensamstående föräldrar som lyckas ta hand om sina barn när de är små. Då tar Gynning upp hur det var när hennes döttrar Alicia och Adele var små och att hon knappt kommer ihåg den tiden.

– Det är så sorgligt att man inte kommer ihåg sina barns uppväxt. Jag tog allting själv, jag kommer ju inte ihåg någonting, fyra år är helt borta ur mitt liv.

Gynning fortsätter:

– Jag var totalt suicidal, asså totalt suicidal. Jag fick väl äta 20 gånger dubbla fluoxetinet. Barnen mår ju bra idag så jag måste ju gjort något rätt, säger hon skrattandes.

GRAVIDKAMP Bonde-Susanna avslöjar bebisens kön

Gynning berättar också om hur mycket hennes dåvarande pojkvän Alexander jobbade, att han kom hem sent på kvällarna och därför inte alltid kunde hjälpa till med flickorna där hemma.

– Ja och då hade jag ju ändå hjälp av Alexander oftast på nätterna, men det var ju det att han jobbade så extremt mycket, så det var ju liksom alltid jag som hämtade och då hade jag ju liksom två små barn fram tills han kom hem runt tio eller elva på kvällen.

Men Carolina är ändå en kämpe och avslutar med att ge sig själv, vännen Carina och alla andra småbarnsföräldrar en hyllning för att de har klarat av att ta hand om småbarn och lyckats göra ett så fint jobb trots allt runt omkring.

– Heja mig och hejda dig, alla småbarnsföräldrar borde få värsta elogen. Sen kan man ju ha EN unge som är skitjobbig också.

Vi hoppas på att det kommer bli lättare för Carolina denna gången när hon ska få sitt tredje barn.

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings stora bebislycka – nya bilderna visar

LÄS OCKSÅ: Carina Berg om kroppsförändringen efter graviditeterna

FOTO: Youtube, Carolina Byrmo/TT