TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Carolina Gynnings avslöjande med Viktor Philipson

07 maj, 2021 
Carolina Gynning, Viktor Philipson
Carolina Gynning och Viktor Philipson väntar sitt första gemensamma barn. Nu är det bara några veckor kvar till förlossningen och Carolinas mage är väldigt stor. Nu passar hon också på att hylla sin pojkvän.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Det senaste året har varit ett intensivt år för Carolina Gynning, 42, och hennes kärlek Viktor Philipson, 35.

I juni 2020 avslöjade Carolina att hon och Viktor gjort slut efter ett år tillsammans. Men duon kunde inte klara sig utan varandra särskilt länge och bara någon månad senare var de återigen ett par.

– Jag vill inte gå in för mycket på varför det tog slut, eller varför vi blev ihop igen. Jo, självklart då för att vi älskar varandra väldigt mycket. Men jag vill bara säga att det kan vara bra med en paus. Där man då kan fundera över vad jag gjorde bra och vad jag gjorde dåligt, och försöka rätta till det, sa hon i ett avsnitt av sin podcast Gynning och Berg hittar sig själva då.

Väntar barn tillsammans med Viktor

I början av 2021 kom nästa glädjande nyhet. Carolina Gynning och pojkvännen Viktor väntar sitt första gemensamma barn. Detta efter att de försökt bli gravida en längre tid.

Annons

”Ett nytt liv växer inuti mig vilket är den största välsignelsen någonsin. Jag kan inte tro att det är sant. Jag väntar på ett mirakel”, skrev konstnären intill en bild på den växande magen på Instagram.

Carolina har döttrarna Alicia och Adele från en tidigare relation med Alexander Lydecker. Och nu ska Carolina bli mamma åt ytterligare en dotter, för det är nämligen en liten flicka som nu förväntas komma till världen i sommar. Viktor har däremot inga barn från tidigare så detta blir nu hans debut i pappa-rollen!

Under graviditetens gång har följarna dock undrat var Viktor hållit hus. Det var bland annat under Carolinas ritual-resa på Ibiza som följarna noterade att Viktor lös med sin frånvaro. Istället för Viktor hade Carolina nämligen med sig sin mamma på resan.

Efter ett tag kom dock svaret på följarnas frågor om Viktor. Det visade sig då att det var jobbet som kallade helt enkelt.

”Jag ville resa med min mamma denna gång för Viktor kunde inte vara ledig från jobbet.”, förklarade Carolina i ett sms till Expressen.

Annons

Carolinas avslöjande med Viktor under graviditeten

Under hela graviditeten har Viktor dock missat en viktig detalj – han har inte fått följa med på ultraljuden på grund av corona. Men på det senaste ultraljudet valde paret att gå till en privat mottagning, så att Viktor kunde vara med. Det visade sig då att den lilla flickan redan är väldigt lik sin pappa, enligt följarna i alla fall.

Men nu kan Carolina avslöja en annan detalj om Viktors involvering i den lilla bebisen. Carolinas mage har nämligen blivit så stor att hon inte kan knyta skorna själv längre. Men det är nu Viktor rycker in och nu hyllas han av Carolina för insatserna.

– Älskling, jag är så tjock nu att jag inte ens kan knyta mina skor, säger Carolina på sin Insta-story.

– Asså du är så jäkla gullig älskling, fortsätter Carolina och menar att Viktor har hjälpt henne knyta skorna åt henne.

Dessutom avslöjar paret nya detaljer om deras ofödda dotter.

– Istället för 1,9 kg som den ska väga nu, så väger hon 2,4. Det är stor sannolikhet att hon kommer väga över 4 kg när hon kommer, säger Carolina i videon.

Viktor Philipson
Carolina hyllar Viktor i bilen.

FOTO: WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons