Carolina Gynnings panik över nakenbilden: ”Jag blev så jävla nervös”

CAROLINA GYNNING

Carolina Gynning har många beundrare, inte minst på sociala medier. Nu har en följare valt att visa sitt intresse för henne genom att skicka en "dick-pic".
Allt du behöver veta om Carolina Gynning
1:30

Efter reklamen: Allt du behöver veta om Carolina Gynning

(1:30)

Slå på ljud

Carolina Gynning, 43, är en av Sveriges mest folkkära kändisar och hennes härliga och spralliga jargong har verkligen gått hem.

Tillsammans med väninnan Carina Berg, 44, driver hon podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva. I podden pratar de om allt möjligt som händer i deras liv och de är inte rädda för att berätta om privata och intima händelser.

Nu har Carolina nämligen blivit utsatt för att ha fått en dick-pic skickad till sig, det vill säga en kille som skickat en bild på sin snopp.

Carolina har barnen Alicia, 9, och Adele, 7, tillsammans med exet Alexander Lydecker. Kärlekssagan mellan Carolina och Alexander höll dock inte för evigt och de gick skilda vägar. Efter det fann Carolina kärleken i Viktor Philipson, 36, och i somras blev de föräldrar till sitt första gemensamma barn, dottern Vilda.

Carolina Gynnings attack i hemmet – sexleksaker i trädgården

Carolina och Viktor visste tidigt att de ville skaffa gemensamma barn så därför är nu lyckan total när lilla Vilda kommit till världen. Men det har dock inte varit helt lätt för paret den senaste tiden.

Nyligen hände något obehagligt och anmärkningsvärt i Carolinas och Viktors hem. Någon hade nämligen kastat eller placerat ut sexleksaker, i form av dildos, i deras trädgård.

– Nishti står och tittar ut mot trädgården samtidigt som han tar sin morgonkaffe och upptäcker då att det ligger en stor frusen dildo mitt framför ögonen. Alltså helt sjukt! Jag har pratat om min dildo-buffé och så vidare här i podden, inga konstigheter tycker jag att varje kvinna äger en dildo, förklarade Carolina i podden.

Nishti är Carolinas smeknamn till Viktor.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carolina Gynning om oväntade bilden – fick en dick-pic

Nu har nästa oväntade händelse inträffat och återigen har det en koppling till sex.

– Jag har iallafall fått en gigantisk penisbild i veckan. Från någon på Instagram. Bifogat är en penis där han till och med hade hängt en handduk på den där "kroken", förklarar Carolina i podden och tillägger:

– Vilka konster folk kan!

Men det var egentligen inte så att Carolina blev imponerad – snarare tvärtom så fick hon rena rama paniken!

– Jag blev så jävla nervös. Alltså jag och Nishti har ju väldigt open discussions all the time. Jag är ju sådan, när vi ligger på stranden så kan jag säga "Nishti, för helvete, kolla till vänster vilken snygg röv", alltså så är ju vi liksom, säger Carolina i podden och fortsätter:

– Men den här penis-bilden den raderade jag bara för jag fick panik. Men jag hade gärna velat visa den så det var synd att jag raderade den. Men det blev liksom så mycket.

Mannen på Instagram ska inte ha visat sitt ansikte utan det var bara snoppen och handduken som syntes på bilden. Carina Berg blir direkt fundersam om syftet.

– Kom det inte någon önskan om umgänge eller någon glad vårhälsning ens en gång?, frågar Carina Berg.

– Nej, till de här bilderna får jag oftast inga hälsningar, enbart bilder. De jobbar med bilder enbart ingen text, svarar Gynning.

FOTO: Hans Shimoda/TT, Cornelia Nordström/Expressen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN