ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robinson-Isabella om nakna scenerna i tv: ”Inget jag skäms över”

22 mar, 2022 
Angelica Hedlund
Ebba S. Dahlman
ROBINSON 2022
Isabella Resmark är en av deltagarna i den nya säsongen av Robinson. Hon har gett bilden av att hon inte är särskilt blyg av sig och uttrycker gärna vad hon tycker och tänker. Nu berättar hon även för Hänt att hon inte skäms över att vara naken inför svenska folket.
Annons
Därför tvingas lag nord att byta strand andra dagen på RobinsonBrand logo
Därför tvingas lag nord att byta strand andra dagen på Robinson

Den nya säsongen av Robinson har äntligen dragit igång och nytt för i år är att detta inte är den enda Robinson-säsongen som kommer sändas på TV4 i år! I höst kommer nämligen en till säsong, som snart ska spelas in.

Den här säsongen av Robinson skiljer sig lite från förra året. Då var det ju pandemi i världen och det fanns en avrådan från att resa. Därför fick deltagarna inte slå sig ner på en öde ö i varma breddgrader, istället begav de sig upp till Haparanda.

Tillvaron i Haparanda var allt annat än lätt. Deltagarna frös ofta och det fanns knappt någon fisk så de fick leva på bär och insekter från skogen. Däremot kunde några deltagare på Gränslandet glatt smaska i sig falukorv och köttbullar efter en tripp till ICA Maxi – något de sedan diskades för.

Annons

Isabella Resmark är en av deltagarna i Robinson 2022

Men nu blickar vi istället framåt inför en sprillans ny säsong som inte är inspelad i Sverige. När den här säsongen spelades in hade reserestriktionerna släppt och de nya deltagarna kunde sätta sig på ett plan till Dominikanska republiken, i Karibiska havet.

En person som redan gjort starkt avtryck på TV4-tittarna är Isabella Resmark, 25. Hon tillhör det röda laget, lag syd, och hon är lagledare för gruppen.

ROBINSON 2022
Isabella simmade i land snabbast och blev lagkapten

Isabella jobbar som havslivräddare och hennes personliga sak var snorkel och cyklop.

– Jag jobbar som gruppchef, Havslivräddarna. Så jag jobbar basically som Baywatch, säger Isabella i programmet och fortsätter:

– Jag började läsa juristprogrammet men jag hoppade av. Tänk dig mig med de där feta böckerna.

Annons

Robinson-Isabella om att visa sig naken i tv

När Hänt når Isabella berättar hon om känslorna inför att se sig själv i tv.

– Jag är jävligt spänd, man undrar alltid hur de har klippt ihop det, säger hon till Hänt.

Isabella verkar ta väldigt lätt på saker och ting i livet och det finns inte direkt något hon är nervös över. Faktum är att hon inte ens är nervös över att visa sig naken.

Finns det något du är orolig över att se i programmet?

– Nej inte direkt, jag tror bara att jag har en tendens till att kanske vara lite naken haha. Vadå? Hellre det än fuktiga kläder liksom. Men ja, det är inget jag skäms över, förklarar Isabella för Hänt.

FOTO: TV4

Annons